inspiracija

Kako nositi najobičniji zimski džemper kao trendseterke? 5 ideja najpoznatijih žena na planeti za supertrendi zimu

0

U zavisnosti od toga preferirate li farmerke ili suknje u kombinaciji sa džemperima, popularne lepotice imaju sjajne predloge kako ih nositi ove sezone

Hejli Biber obožava džempere i nosi ih često, a Kendal Džener retko viđamo u njima
Hejli Biber obožava džempere i nosi ih često, a Kendal Džener retko viđamo u njimafoto: B4859 / Avalon / Profimedia

Trendovi se menjaju, ali kada je zimska sezona u pitanju možemo biti sigurni da jedan nikada neće nestati – najobičniji pleteni džemperi jedan su od prvih modnih zakona svake godine, zar ne?


Varijanti je mnogo, pa se nose i kropovani, i dugački, i predimenzionirani, sa različitim izrezima, s detaljima i bez njih, a ovi komadi su basic odevni predmeti s kojima nema greške. Ako ih kombinujete savršeno, uz obične džempere možete postići nezaboravan zimski look bez mnogo muke, a nas je zanimalo kako to ove sezone rade svetske trendseterke.


Engleska muzička zvezda Adel prisustvovala je juče jednom NBA meču u društvu supruga Riča Pola, kada se pojavila u krem džemperu širokog kroja.

Njen izbor bio je vrlo lagan, ali očito topao model s klasičnim "radom", a Adel je rešila da ga kombinuje s maslinastozelenim kargo pantalonama i nakitom od žutog zlata.

 

Adel u krem džemperu i kargo pantalonama
Adel u krem džemperu i kargo pantalonamafoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Manekenka Hejli BIber odlučila se nedavno u Njujorku za još jednostavniji model džempera – crnu varijantu šireg džempera s decentnim V-izrezom. Ponela ga je s mini-suknjom, tek nešto malo dužom od džempera, uz burgundi kaput i torbu.

 

Hejli Biber u džemperu i mini-suknji
Hejli Biber u džemperu i mini-suknjifoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dan kasnije, Hejli smo videli u predimenzioniranom bež džemperu brenda Bottega Veneta, u stilu mini-haljine, koje je kombinovala sa braon čizmama preko kolena.

 

Hejli Biber ponela džemper umesto haljine
Hejli Biber ponela džemper umesto haljinefoto: haileybieber/Instagram

Na sličan način je svoj Missoni džemper nosila glumica Rejčel Zegler ovih dana, u kombinaciji sa čizmama Stuart Weitzman.

Princeza od Velsa Kejt Midlton odabrala je jednostavni prugasti džemper za posetu Centru za podršku tatama Dadvengers u Londonu, u kombinaciji s farmerkama od tamnog teksasa i čelsi čizmama kuće Reiss.

 

1 / 5 Foto: Yui Mok/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Lopez je odabrala sličnu kombinaciju, a u nešto drugačijem duhu: rolku od kašmira brenda Emilio Pucci sa teksas pantalonama od svetlog džinsa i belim patikama.

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek u šetnji
Dženifer Lopez i Ben Aflek u šetnjifoto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme za jesen

 

makonda-tracker