probajte ga što pre

Srpkinjama će se posebno dopasti: Trend koji je već zavladao Londonom i Njujorkom je ženstven, simpatičan i tako šik

0

Prošle godine je ovaj stil počeo da se pojavljuje tokom leta, ali je pravi "bum" doživeo proteklih nedelja zahvaljujući društvenoj mreži TikTok i Zendeji

Hejli Biber u teniskom stajlingu u jednoj ovogodišnjoj reklamnoj kampanji
Hejli Biber u teniskom stajlingu u jednoj ovogodišnjoj reklamnoj kampanjifoto: FILA / Planet / Profimedia


Prolećna sezona već nekoliko godina se vezuje za barbiecore, balletcore i cottagecore, vrlo ženstvene trendove, koji bi 2024. mogli da budu zamenjeni novim i vrlo inspirativnim načinom odevanja.


Ako ste u poslednje vreme redovno koristili TikTok, verovatno ste zapazili modni trend koji polako osvaja devojke i inspirisan je – tenisom!


U pitanju je tenniscore, stil koji podrazumeva nošenje plisiranih mini-sukanja, džempera s V-izrezom, polo majica, jednostavnih belih patika savršenih za tenis...

Naravno, pomami za ovim trendom posebno je doprinela američka glumica Zendeja, koja ovih dana promoviše film "Izazivači" (Challengers), priču o rivalitetu i odnosima tenisera. Kao i obično, ona na crvenom tepihu i svim promotivnim događajima nosi odevne kombinacije za koje je njen novi film poslužio kao inspiracija.

1 / 13 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Tako smo je do sad videli sa štiklama na kojima se nalaze teniske loptice, u haljini ukrašenoj izvezenim reketima, kratkim teniskim suknjama, potpuno belim stajlinzima koji podsećaju na Vimbldon..

 

Zendeja preferira teniski stil dok promoviše film 'Izazivači' (Challengers)
Zendeja preferira teniski stil dok promoviše film "Izazivači" (Challengers)foto: D Avanzo/Provvisionato/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovaj stil je urođeno sportski, ali pruža mnogo mogućnosti za poigravanje teniskom estetikom i ugrađivanje njegovih elemenata u nešto elegantnije odevne varijante.

 

Veoma je šik, minimalistički, sveden i definitivno nešto što vredi probati ovog proleća i leta! 

 

Kako je u Srbjii mnogo ljubitelja tenisa, možemo da zamislimo ovaj trend kako osvaja prolećnu i letnju sezonu, recimo, dok navijamo da Novak Đoković ponovo osvoji sve moguće ove godine!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

 

makonda-tracker