ne mora da bude skupo

Ako planirate da kupite SAMO JEDNU SUKNJU, neka bude ovakva: Recept Sindi Kraford koji može da primeni svaka žena

0

Dezen, kroj, boje, stil... sve je savršeno na suknji koju je legendarna manekenka odabrala za romantično veče sa suprugom

Sindi Kraford je modna inspiracija i na crvenom tepihu i u svakodnevnim, ležernijim situacijama
Sindi Kraford je modna inspiracija i na crvenom tepihu i u svakodnevnim, ležernijim situacijamafoto: EPA / FLAVIO LO SCALZO

Čuvena manekenka Sindi Kraford svakodnevno je na meti paparaca u Kaliforniji, gde živi sa suprugom Rendijem Gerberom, a fotografi obično ovaj par viđaju ispred poznatih restorana.


Ovog puta supermodel i njen izabranik viđeni su ispred "Nobua" u Malibuu, a slavna američka lepotica odabrala je vrlo udobno i ležerno izdanje koje ipak emituje otmenost koja je svojstvena Sindi Kraford.


Manekenka koja je dominirala pistama devedesetih odabrala je za ovu priliku kombinaciju kratke kožne jakne, bele majice s aplikacijom i udobne ravne papuče, a glavna "zvezda" njenog stajlinga bila je šik suknja s kojom je nemoguće pogrešiti.

 

Rendi Gerber i Sindi Kraford ispred restorana 'Nobu' u Malibuu
Rendi Gerber i Sindi Kraford ispred restorana "Nobu" u Malibuufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sindi se opredelila model midi-dužine koji potpisuje brend Ulla Johnson, suknju nazvanu Alyssa koja predstavlja miks različitih dezena i odiše boho estetikom kojoj se vraćamo svakog proleća i jeseni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulla Johnson (@ullajohnson)


Izrađen od štampanog liocela, ovaj model je nabran u predelu struka i prekriven drapiranom tkaninom, dok ostatak leprša pri koračanju i izgleda veoma bogato i puno. Krase ga različite šare, a dominiraju pink tonovi, uz dašak žute, tirkizne, krem, plave... što ga čini savršenim za kombinovanje.

 

Rendi Gerber i Sindi Kraford ispred restorana 'Nobu' u Malibuu
Rendi Gerber i Sindi Kraford ispred restorana "Nobu" u Malibuufoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sindina suknja košta čak 390 dolara, ali nije vam neophodan brendirani komad da biste ostavili utisak i nosili komad koji se tako lako uklapa – samo potražite šarenu dezeniranu suknju u boho stilu i imate pouzdan odevni predmet za naredne mesece!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Modni trendovi koje želimo da zaboravimo što pre

 

makonda-tracker