opsesija se nastavlja

Ni bele, ni crne, ni šarene: JEDINA BOJA PATIKA koju treba da gledate ove godine je i klasična i vrlo, vrlo trendi

0

Na svim listama popularnih patika za proleće i leto 2024. godine ovakvi modeli su neizostavni! Upotpunjuju svaki stil, zabavni su, šik i inspirišući.

Detalj na Nedelji mode u Parizu
Detalj na Nedelji mode u Parizufoto: Creative Lab/Shutterstock.com

Kada je reč o modnim klasicima, ne morate da budete veliki stručnjak da znate šta nikada neće izaći iz mode – kvalitetan trenč mantil, farmerke ravnih nogavica, bela košulja... sve su to komadi koje vredi uvek imati u garderoberu.


Isto važi i za patike, koje su odavno napustile sportski stil u umešale se u sve moguće prilike, načine odevanja i kombinacije.


Ove prolećne i letnje sezone, patike će ponovo biti najdominantnija obuća na našim ulicama, ali ne držite se slepo crnih i belih modela ako želite da bude trendi.

Oni će, naravno, uvek biti poželjna i neutralna osnova za svaki autfit, ali ako biste da ostavite poseban utisak tokom 2024, opredelite se za – pink patike!

 


Trend barbiecore, koji je postepeno počeo da se pojavljuje u vreme snimanja filma "Barbi" Grete Gervig, a doživeo svoj vrhunac u julu 2023. nakon premijere ovog ostvarenja, možda trenutno ne izaziva pomamu kao tad, ali on se i dalje ne predaje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lauri.style)


Sve nijanse ružičaste ostaju trendi i tokom proleća i leta 2024, naročito kada je reč o dizajnu patika, gde uspostavljaju savršen balans sportskog i girly stila.

 

 

Opredelili se za neki jednostavan i proveren model ili za masivne, chunky patike futurističkog dizajna, one će dati dašak prolećne energije, vedrine i ženstvenosti svakoj odevnoj varijanti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Dhia (@tamaradhia)


Potrudite se da ih kombinujete s pink topovima, džemperima, kardiganima i bluzama, ili isključivo sa aksesoarima uz neutralan stajling.

 


Izgledaće fenomenalno i uz ljubičastu odeću, kao i uz žutu i sve pastelne nijanse, mogu da prođu čak i s animal printom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati srpski kreator prokomentarisao stil naših estradnih zvezda

 

makonda-tracker