vanvremenski

Haljina & patike traže još samo jedan detalj: Jana Milosavljević u urbanom prolećnom izdanju je ČISTA INSPIRACIJA

0

Popularna glumica sinoć je prisustvovala pozorišnoj premijeri u udobnom i trendi modnom izdanju, čija je glavna zvezda pouzdan komad koji nikad ne izlazi iz mode

Jana Milosavljević predstavila se publici još kao devojčica, kao 'mala Zone' u filmu 'Zona Zamfirova'
Jana Milosavljević predstavila se publici još kao devojčica, kao "mala Zone" u filmu "Zona Zamfirova"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradskom dramskom pozorištu juče je odražana premijera predstave "Kraj sveta u tri čina" režiserke Selme Spahić, koju je iz publike pratio veliki broj glumaca i poznatih ličnosti.


Jedna od najzapaženijih bila je Mia Bjelogrlić, ćerka glumca, scenariste i reditelja Dragana Bjelogrlića, a videli smo još i glumice Dunju Stojanović, Martu Bjelicu, Stašu Nikolić i druge.


Među njima je bila i glumica Jana Milosavljević, koja je za ovu priliku odabrala udobno, a vrlo trendi modno izdanje za proleće.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je ponela laganu belu prolećnu haljinu sa crnim tufnama, dekoltirani model midi-dužine sa šlicem i suknjom na preklop, jednostavan model kakav može da se nosi u brojnim prilikama.

 

Preko njega je nosila kratku crnu kožnu jaknu, bajkerski model klasičnog dizajna s nazubljenim reverima, a sve je upotpunila belim dubljim "starkama".

 

Jana Milosavljević na premijeri predstave 'Kraj sveta u tri čina' režiserke Selme Spahić
Jana Milosavljević na premijeri predstave "Kraj sveta u tri čina" režiserke Selme Spahićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kožne jakne ostaju u modi i 2024.


Kvalitetna kožna jakna i dalje je osnova prolećnog garderobera i jednostavno ne može da ne bude trendi. Posebno je to slučaj s bajkerskim modelom, koji je za mnoge zaljubljenike u modu jedina kožna jakna koju priznaju.


Od epoleta s kopčanjem na ramenima do dijagonalnih džepova s rajsferšlusima, svi elementi ove jakne su usavršavani generacijama i "prečišćeni" od svake moguće mane, zahvaljujući generacijama odanih zaljubljenika u kožne jakne.

 

Modna revija brenda Coach na Nedelji mode u Njujorku SS24 predstavila je nove modele kožnih jakni
Modna revija brenda Coach na Nedelji mode u Njujorku SS24 predstavila je nove modele kožnih jaknifoto: Steve Wood / Shutterstock Editorial / Profimedia

I u muškoj i u ženskoj modi imali smo priliku da vidimo jakne od kože u kolekcijama više brendova proteklih godina, a među njima su David Koma, Coach Versace, Diesel, 16Arlington, Masha Popova, Balenciaga...

 


Kupovinom kožne jakne dobijate vanvremenski komad koji savršeno upotpunjuje baš svaki stajling kao dodatni sloj za sveže prolećne večeri, pa ako već nemate jednu – ni sluičajno nemojte da dopustiti da vas ovaj trend zaobiđe jer eto ga nazad već sledeće prelazne sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE ARCH (@thearch_store)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Ispod krute kožne jakne bije meko srce"

 

makonda-tracker