trend alert

IZGLEDAĆETE TAKO ŠIK: Suknji kakvu verovatno imate u svom ormaru VRTOGLAVO RASTE POPULARNOST, a ovako se najbolje NOSI

0

Schoolgirl stil nije nikakav modni novitet, a sa svojim različitim varijacijama osvaja kako slavne dame, tako i ljubiteljke mode širom Evrope i sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedno od glavnih obeležja stila po uzoru na školarke jesu i plisirane mini-suknje, odevni komad koji je ove sezone apsolutni must have.

 

Plisirane mini-suknje su i te kako praktičan komad, pa, tako, imaju svoju varijantu i kada je u pitanju sportski stil — recimo, onakve suknjice kakve nose teniserke — ali stajlinzi kakve možemo viđati sve češće na Instagramu i ulicama metropola čine posebnu mešavinu streetstyle ležernosti, sportskog stila, ali i elegancije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Minijaturne plisirane suknje nose se već godinama, ali u današnje vreme se kombinuju najčešće uz popularne predimenzionirane odevne komade! Bluze, majice, džemperi... Možete ih uklapati uz sve. Ukoliko niste ljubitelj oversized stvari, sa krop topovima čine iluziju haljinice. Košulje i plisirane mini-suknje klasičan su primer schoolgirl stila, te ni sa tim nema greške

 

Osim toga, odlično idu kako sa patikama, tako i sa čizmicama, oksford cipelicama, mokasinama, sandalama...

 

Ipak, jedno imajte na umu: plisirana mini-suknja je komad koji je sam po sebi efektan, te je na njemu fokus stajlinga i zato ne preterujte sa bojama. Ako je suknja crna ili u nekoj neutralnoj boji, u redu je obući gornji deo u jarkoj nijansi, kao i obratno, ali ne kombinujte ih.

 

 

makonda-tracker