precizno & detaljno

Nedeljni horoskop donosi zaokrete i promene: Astrološka prognoza za svaki znak Zodijaka (od 14. do 20. oktobra)

0

Sudeći prema predviđanjima astrologa, pred nama je uzbudljiva sedmica. ko treba da pazi na ishranu, kome se spremaju promene na emotivnom planu, a ko bi mogao da napreduje na poslu?

Blizanci, pazite na novac!
Blizanci, pazite na novac!foto: Shutterstock / Alliance Images

STRELAC


Hrana
Potrebno je da jačate imunitet, pa ishranu morate obogatiti medom, svežim voćem –naročito limunom, kivijem, pomorandžama, ananasom, ali i svežim povrćem – cveklom, šargarepom, celerom.


Ljubav
Emocije će se talasati u vama – u jednom trenutku vam donositi sedma neba i vrcave strasti, a u drugom vas vući u nemirne i mutne dubine u kojima čuči sumnja, nesigurnost, ljubomora. Odnos sa voljenom osobom će suštinski biti dobar, ali ćete vi uspevati svoje raspoloženje da pokvarite nemirima. No, od drugog dela sedmice, kada Venera pređe u vaš znak – jedan deo te emotivne težine će nestati, jer će uživanje u lepim dešavanjima sa partnerom prevladati. Slobodni – tajnovite tajne, ljubavna uzbuđenja i avanture trenutno začinjavaju vaš život. Ako vam to srcu godi – onda, samo napred.


Posao
Kada krenete da razmišljate o tome koliko nerešenih i otvorenih pitanja imate – na kratko vas uhvati panika. Sve stvari odjednom ne možete i ne trebate završavati – odredite prioritete i čvrsto ih se pridržavajte, videćete da rešenja postoje i da je moguće stići do njih. Neke promene u poslovnoj svakodnevici, možda u organizaciji posla – vam i neće prijati u prvom trenutku, ali ćete brzo uspeti da se prilagodite. Moguće je dobijanje povišice ili makar neki vid jednokratne novčane isplate, nagrade.


Zdravlje
Mentalno ste opterećeni,fizički ste uglavnom solidno.

JARAC


Hrana
Lagani, ali redovni obroci. I to oni koji su raznovrsni – više mesa i ribe, više žitarica, povrća i voća. Povremeno smućkajte sebi i neki vitaminski koktelčić – kombinaciju limuna, pomorandže, đumbira.


Ljubav
Partnerski odnos vuče dosta vaše energije ovih dana. Ukoliko je vaša priča suštinski stabilna, uz dobru komunikaciju i kvalitetno razumevanje i organizaciju – sve će se ipak posložiti baš kako treba, na svoje mesto. No, naravno – imamo i one priče kojima ovaj period uopšte ne prija, u kojima umesto truda da se situacija stabilizuje – samo nova i nova pitanja izlaze na dnevni red, a rešenje se ne pronalazi. U nekima od ovih odnosa baš u narednih desetak dana može doći i do odluke o prekidu. Slobodni Jarčevi – vaš društveni život je dosta aktivniji, a moguće je i da vam neko baš „zapadne za oko“.


Posao
I u poslovnoj sferi ovo je period kada neke poslovne relacije mogu biti presečene, pogotovo ako već neko duže vreme postoji intenzivan pritisak. No, isto tako - nekima od vas stižu nove poslovne ponude koje deluju dosta obećavajuće. Generalno gledano - raskorak između privatnih i poslovnih obaveza u ovoj će sedmici biti prilično izražen – koliko god da ste sposobni da se dobro organizujete. Neočekivani finansijski priliv može (makar na kratko) popraviti stanje vašeg kućnog budžeta.


Zdravlje
Usporite, potrebno vam je to.

 

Bikovi treba da paze na ishranu
Bikovi treba da paze na ishranufoto: Julia Strekoza/Shutterstock

VODOLIJA


Hrana
Primetili ste da vam je apetit pojačan, ali da se to ne odražava na vašu liniju. No, ovo neće trajati večno. Zato bi bilo dobro da se ustalite u navikama i da izbegavate brzu hranu, testa, grickalice i slatkiše.


Ljubav
Partner vam donosi i raspoloženja i neraspoloženja, nema ravne crte – samo oscilacija. Za ta neraspoloženja možda ste malo i sami krivi – moguće je da previše ozbiljno ili previše lično shvatate neke postupke ili reči dragog vam bića (vi ste nervozni, a partner je u nekom opuštenom fazonu pa vas to iritira). Mogli biste i vi malo da iskulirate, ništa vam ne bi falilo. Ako postoje zaista pravi razlozi za vaše siktanje – onda je i u redu, ali ako ne postoje već samo pravite buru u čaši vode – hajd oladite. Slobodni – flertići, čačkanja – to je ono što vas čeka. Nema prostora za neke ozbiljnije ljubavne teme i priče.

 

Posao
Baš vas onako lepo iritiraju ljudi sa kojima ste u kontaktu ovih dana. Neki su previše brzi, neki previše spori, neki previše zahtevni, neki ne znaju šta hoće i samo troše vaše vreme, neki su nedorečeni, neki pa previše pričljivi....Vaš je zaključak da su svi ludi, a da ste jedino vi normalni. Nije da nema istine (makar jednim delom) u ovom vašem zaključku, ali mogli biste da se zapitate da li ste i vi doprineli ovakvim situacijama. A jeste sigurno. Pošto trenutno nema ni „s“ od suptilnosti u vama – bićete skloni da sve rešavate po kratkom postupku. Samo pazite da ne isečete nešto što vam je potrebno.


Zdravlje
Problemi sa stomakom. Mogućnost povreda.

RIBE


Hrana
Potrebne su vam zdrave kalorije iz mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, povrća i voća. Ne one iz čipseva, štapića, brze hrane, slatkiša. Vašoj probavi će prijati banane, smokve, suvo grožđe i šljive.


Ljubav
Ulazak Merkura, partnerske planete u znak Škorpije – pogodovaće vašem odnosu sa voljenom osobom. Komunikacija hoće biti znatno bolja između vas dvoje, ali će se mnogo toga reći i tišinom. Onom lepom tišinom u kojoj govore samo osećanja i pogledi. Da li će u ovoj sedmici biti razloga za povremenu tenziju? Hoće, pogotovo oko finansijskog segmenta, eventualno nekih porodičnih situacija. Slobodne Ribe – ako očekujete nečiji potez ili vi skupljate hrabrost da se pokrenete prema nekoj osobi – sada je i za jedno i za drugo dobar trenutak. Interesantne, neobične i lepe ljubavne prilike su pred vama.


Posao
Malo je verovatno da će vas ovih dana mimoići poslovna užurbanost, stres i neplanirane promene u organizaciji. Što se tih promena tiče – neće one sve biti loše po vas, šta više – mogu vam doneti i solidne dogovore ili nove poslovne prilike – ali će takođe biti povezane sa žurbom i nervozom kod vas. Ipak, sektor koji prednjači (bar po pitanjiu toga koliko živaca ulažete u njega) jesu finansije. Tu kao da su stalno prisutne oscilacije – koliko god da se zaradi, otplovi u nepoznatom pravcu.


Zdravlje
Lakše prehlade.

 

BONUS VIDEO

Strategija dobitnika igara na sreću

 

makonda-tracker