astro prognoze

Za nekoga pozitivno, za nekoga stres! 4 znaka koja do 16. septembra mogu da očekuj veliku promenu

0

Ove nedelje, do 16. septembra, kretanje planeta donosi snažne promene za nekolicinu znakova Zodijaka.

Otkrijte koji horoskopski znaci mogu da očekuju posebnu sedmicu, do 16. septembra
Otkrijte koji horoskopski znaci mogu da očekuju posebnu sedmicu, do 16. septembrafoto: Farknot Architect/Shutterstock

Svaka nedelja je istaknuta posebnim astrološkim događajima ili planetarnim tranzitima koji se menjaju u skladu sa kretanjem nebeskih tela.

 

 U nedelji od 9. do 16. septembra najvažnije stvari će se desiti pod uticajem dva glavna aspekta – prelazak Merkura u Devicu učiniće komunikaciju konstruktivnijom i racionalnijom, a trigon između Jupitera i Venere iz vazdušnih znakova poboljšaće komunikaciju.

 

Postoje 4 horoskopska znaka koji će posebno snažno osetiti ove nove tranzite.

Bik

 

Venera u trigonu s Jupiterom će vas obavezati da u okviru posla rešite neko pitanje, verovatno finansijskog tipa. Moguće je da će doći do komunikacije sa računovodstvom, finansijskom organizacijom ili bankarom. Situacija će se pozitivno rešiti za vas.

 

Blizanci

 

Iz vašeg znaka, Jupiter je u trigonu sa Venerom, koja prolazi kroz kuću romantike, dece i ličnih projekata. Tokom nedelje, posebno pred kraj, imaćete važnu komunikaciju sa ženom koja može da vam pomogne da unapredite projekat ili proces u vezi sa vašom promocijom, reklamirajući vaše aktivnosti. Moguće je da ćete morati da obavljate funkciju pokrovitelja, da nekome pomognete.

 

4 horoskopska znaka će se suočiti sa promenama u nedelji od 9. do 16. septembra
4 horoskopska znaka će se suočiti sa promenama u nedelji od 9. do 16. septembrafoto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Devica

 

Prelazak Merkura u vaš znak će naglasiti vašu ličnost, jer je Merkur vladar ovog sazvežđa. Kada je planeta u svom znaku, njeno samoizražavanje se odvija što je moguće skladnije, efektivnije i prirodnije. Ove nedelje ćete morati da pričate više o sebi, posebno o svom izgledu, planovima, ciljevima, kao da preuzimate funkciju javnog govornika češće nego inače.

Moguće je da ćete govoriti na sastanku, održati govor ili možda imati intervju.

 

Vaga

 

Moraćete češće da budete diplomata, jer iz vašeg znaka Venera pravi trigon sa Jupiterom u Blizancima. Verovatno ćete komunicirati sa supervizorom, šefom ili učiteljem. Vaš zadatak će se odnositi na rešavanje pravnog procesa, ili ćete polagati ispit, test ili ćete dobiti važan savet.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

U JEDNOM DANU ĆE PASTI VIŠE KIŠE OD MESEČNOG PROSEKA! Evo kakvo vreme nam septembar donosi: Na snazi najviši stepen upozorenja

 

makonda-tracker