neće svima biti lako

4 horoskopska znaka čekaju teški dani, dok će 4 profitirati! Mars u Raku donosi mnogo turbulencija do 3. novembra

0

Od 4. septembra do 3. novembra ratoborni Mars koji obožava prečice biće u osetljivom Raku, koji radije bira duži put. Šta to znači za pripadnike različitih znakova Zodijaka?

Mars će biti u Raku do 3. novembra 2024.
Mars će biti u Raku do 3. novembra 2024.foto: NASA images/Shutterstock

Mars, borbena planeta dinamike, akcije, sukoba i energije, ušao je 4. septembra u znak Raka, gde će se zadržati do 3. novembra 2024. godine.


Mars se u Raku ne oseća najprijatnije (dok uživa u Ovnu i Škorpiji) jer u pitanju prilično emotivan, osetljiv i defanzivan znak Zodijaka, pa bismo mogli da doživimo period koji će označiti dileme, nesigurnost i previranja.


Negativne strane Marsa u Raku


Dok je Mars impulsivan i direktan, Rak nema ove osobine i ne suočava se otvoreno već se kroz život kreće pomalo postrani – dok Mars želi prečicom, Rak ide dužim putem.

Pripadnici određeni znakova – Ovna, Raka, Vage i Jarca – mogli bi da budu vrlo osetljivi i neodlučni, da ulaze u bespotrebne konflikte i gube samokontrolu. Trebalo bi da budu posebno oprezni kada je reč o novcu, nekretninama i fizičkim aktivnostima.

 

Mars se u Raku ne oseća prijatno zbog toga koliko su različiti
Mars se u Raku ne oseća prijatno zbog toga koliko su različitifoto: Shutterstock / NikoNomad

Šta pozitivno donosi Mars u Raku?

 

Međutim, zvezde nam ne daju više nego što možemo da podnesemo, što znači da nije sve crno i da ovo razdoblje i te kako može da nam pomogne da ostvarimo uspeh! Mars nam može doneti snagu i vitalnost ako budemo uspeli da pobedimo nežni aspekt Raka.


U narednim nedeljama pripadnici svih horoskopskih znakova imaće, ako budu uporni, priliku da iskoriste moć ove planete da bi ostvarili lične i profesionalne ciljeve. Primetićemo da se život usporava i dobija mnogo laganiji tempo od 4. oktobra.

 

Pošto je Rak znak porodice, imovine i doma, možda ćete se posvetiti renoviranju, važnim popravkama u kući, kuvanju ili poljoprivrednim radovima, što će vam doneti i povoljniju situaciju u svakodnevnom životu i ličnu satisfakciju i ponos jer ste nešto uradili sami.

 

Pošto je Rak znak porodice, imovine i doma, možda ćete se posvetiti renoviranju
Pošto je Rak znak porodice, imovine i doma, možda ćete se posvetiti renoviranjufoto: ANTON URICH/Shutterstock

Za pojedine znakove Zodijaka, ovaj period i te kako može da bude plodonosan. Ljudi rođeni u znakovima Bika, Device, Škorpije i Ribe mogli bi da osete boljitak na mnogim poljima ukoliko se odluče za akciju i duboko u sebi pronađu snagu da donesu odluke koje su dugo odlagali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrološka strategija dobitnika igara na sreću

 

makonda-tracker