astro prognoze

25. i 26. septembra nas očekuju sudbinske promene! Ovi dani će posebno uticati na 2 znaka i donose fatalne događaje

0

U septembru nas očekuju dva dana kada će Mars uticati na promene u životu svakog čoveka.

Šta nas čeka 25. i 26. septembra?
Šta nas čeka 25. i 26. septembra?foto: Shutterstock, BigLike Images

Mesec se svakog meseca povezuje sa svim planetama Sunčevog sistema, što „upali“ događaje i situacije u životu svake osobe. Važno je pratiti položaj Meseca kada ulazi u spajanje sa dispozicionom planetom karmičkog čvora. Poenta je da se svake dve godine taj čvor menja, što znači da se planeti koja je odgovorna za sprovođenje karme takođe dodeljuje novi!

 

Godine 2024. planeta-dispozitor karme je Mars, tako da svi njegovi aspekti nose sveti program da nauči čovečanstvo da živi nova iskustva.

 

Pošto je Mars klasično vladar muške energije, on naravno dovodi muškarce u živote žena. Spajanje Marsa sa mesecom je posebno važno, jer on deluje kao vrhunac njegovih funkcija, dovodeći svoje manifestacije na prvo mesto.

 

U septembru će biti dva dana kada će aktivno uključivanje Marsa uticati na promene u životu svakog čoveka, a posebno žene. To su 25. i 26. septembar i poklapaju se sa periodom srednjih tačaka između pomračenja. Na ove datume se uvek desi neki fatalni događaj u bilo kom smislu.

 

Koji događaji se mogu desiti 25. i 26. septembra?

 

Verovatan je važan sastanak sa muškarcem, a ova osoba može biti povezana sa nekretninama, restoranima i socijalnom podrškom. Pošto su ovi datumi između pomračenja, oni mogu bukvalno da "prepišu" odluke koje su donete 18. septembra. Zato samo posmatrajte prvo situacije koje se dešavaju tokom pomračenja u Ribama.

 

25. i 26. septembra se mogu preslikati događaji koji će se desiti tokom pomračenja u Ribama
25. i 26. septembra se mogu preslikati događaji koji će se desiti tokom pomračenja u Ribamafoto: Romolo Tavani/Shutterstock

Mars će definitivno probuditi osećanja, jer je u Raku ova planeta u opadanju, što znači da može dati namerno dominantno ponašanje. Verovatno je da ovih datuma može doći do pomaka u pitanjima koja se odnose na kupovinu ili iznajmljivanje stambenog prostora. Na primer, novi kupac može da s vama kontaktira.

 

Za koje znakove Zodijaka će ovi datumi biti najvažniji?

 

Najviše od svega, Mars u Raku će uticati na Vagu i Ovna, jer ulazi u kvadratni aspekt ovih horoskopskih znakova. To znači da će primorati predstavnike ovih sazvežđa da promene ponašanje i treniraju svoju volju. Naravno, Mars u svom padu uvek donosi osećaj emocionalne destabilizacije, tako da može dovesti do ishitrenih odluka.

 

Na primer, u slučaju Ovna mogu se doneti oštre odluke po pitanju mesta stanovanja, dok se u slučaju Vage mogu doneti drastične odluke u vezi sa otpuštanjem i preseljenjem na novo mesto.

 

Mars u Raku će posebno uticati na Ovna i Vagu
Mars u Raku će posebno uticati na Ovna i Vagufoto: Shutterstock / NikoNomad

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker