zvezde, zvezdice

Šta Pavel Globa predviđa od 9. do 15. septembra? Device treba da spuste "glavu iz oblaka", a koga čeka kraj crnog niza?

0

Ovaj horoskop će vam pomoći da pronađete rešenja za probleme i postignete najbolje rezultate u svim oblastima života u nedelji koja je pred vama 

foto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia
foto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

Kako biste što lakše prošli kroz sva iskušenja koja vam nameće život u periodu od 9. do 15. septembra poslušajte savete jednog od najpoznatijih ruskih astrologa, Pavela Globe.

 

Generalno, ova nedelja će biti povoljna za dovršavanje važnih stvari i za duhovna potrage. Astrolog ovo vreme naziva periodom uvida i važnih odluka. Za mnoge ljude sa problemima čeka ih kraj crnog niza

Ovan


Pred Ovnom je teška nedelja, uprkos činjenici da su zvezde sada predisponirane da pomognu predstavnicima ovog horoskopskog znaka. Astrolog preporučuje Ovnu da pokaže uzdržanost prema drugim ljudima i da usmeri svoj šarm i harizmu u pravom smeru. Nema potrebe da savijate svoju liniju. Vreme je da sebi postavite nove i zanimljive ciljeve.

 

Bik


Od 9. do 15. septembra Bik će doživeti period velike sreće. Posebno će to biti primetno za one koji rade sa brojevima. Govorimo o računovođama, nastavnicima matematike i tako dalje. Krajem nedelje moguća su značajna spontana poboljšanja na ličnom planu i na poslu. Ne bi trebalo da otkrivate svoje karte drugima i delite svoje planove sa njima. Neophodno je čuvati važne informacije u tajnosti da biste izbegli rizike.

Blizanci


Najnepovoljniji dan za Blizance biće ponedeljak. Petak i vikendi biće dobro vreme za opuštanje i poslovnu aktivnost. Kod kuće možete provesti vreme sami sa sobom da se opustite i podmladite. Dobro osećanje biće veoma važno za vaše psihičko stanje. Na putu ka ostvarenju svojih ciljeva, morate biti uporniji, hrabriji i odlučniji.

 

Rak


Rakovi bi trebalo da nauče da kažu „ne“ ljudima oko sebe. Ove nedelje je bolje dati prioritet ličnim stvarima i ne pomagati drugima na štetu sebe. Zvezde i planete su veoma kreativne i zrače pozitivnom energijom. Ako je teško doneti odluku, možete pitati nekoga ko vam je blizak za savet. Kupovina će vam pomoći da podignete raspoloženje. Lagana kupovina nikome neće naškoditi, ali, naravno, ne treba se previše zanositi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker