zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra: Bikovi, setite se lekcija iz prošlosti, a koga lenjost može skupo koštati?

0

Finansije su najvažnija oblast života mnogih ljudi i ma koliko novac voleli ili ne, bez njega se ne može

NOVČANI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Bada1

Strelac


Pad Marsa će se negativno odraziti na Strelčevo raspoloženje, ali ne nužno i na novac. Važno je zadržati optimizam u sebi i prestati da trošite životnu energiju. Važno je što više vremena provoditi među ljubaznim i optimističnim ljudima. Rezultat neće dugo čekati - život će postati mnogo lakši, pojaviće se nova motivacija. Takođe, prijatelji i drugovi će pomoći u zaštiti Strelca od finansijskih grešaka.

 

Jarac

 

Prema astrolozima, Jarci će ove nedelje biti jedan od finansijski najuspešnijih horoskopskih znakova. Ovih sedam dana biće idealni za pravljenje planova za budućnost, kupovinu, ulaganje u sopstveni razvoj, kao i za putovanja i promenu pejzaža. Bolje je da period od 9. do 15. septembra ne provodite u dosadnom okruženju. Vreme je da krenemo napred.

Vodolija


Vodoliju očekuju prilično povoljna finansijska i radna vremena, tokom kojih se mogu desiti mnogi nepredvidivi, ali važni i pozitivni događaji. Finansijski poslovi i posao mogu postati oblasti na koje treba da usmerite svu svoju pažnju. Ako morate da potrošite više novca nego što trenutno imate, bolje je da pozajmite od prijatelja nego da uzmete zajam.

 

Riba


Zvezde i planete imaju veoma pozitivan uticaj na sreću ovih ljudi. Možete se potpuno fokusirati na posao i novac. Astrolozi preporučuju Ribama da što više vremena posvete ovoj oblasti, ne zaboravljajući na zabavu i kućne poslove. Takođe treba da se čuvate nemara - i najmanja greška može skupo koštati ove ljude. S druge strane, finansijski uspeh može biti zaista zaglušujući.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Živimo u 12. godini apokalipse

 

makonda-tracker