zvezde su se baš zaigrale

Novčani horoskop od 26. avgusta do 1. septembra: Rakovima bi Venera mogla da pomrsi konce, Blizance čeka uspeh

0

Finansije tokom ove nedelje neće ići u pravcu u kojem bismo mi to želeli 

NOVČANI HOROSKOP OD 26. AVGUSTA DO 1. SEPTEMBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 26. AVGUSTA DO 1. SEPTEMBRA foto: Grusho Anna/Shutterstock

Strelac


Da bi poboljšali svoju finansijsku situaciju, Strelci bi trebalo da izaberu novu strategiju za sebe, posebno ako stara jednostavno ne funkcioniše. Bilo kakve finansijske i radne nevolje treba tretirati filozofski. Važno je naučiti iz svojih grešaka, a ne tugovati zbog izgubljenih prilika. Samo najoptimističniji i najmudriji Strelac ove nedelje će moći mnogo da zaradi ili stvori osnovu za buduću pobedu na ovom frontu.

 

Jarac

 

U sferu novca i posla, Jarčevi imaju mir i tišinu, ali ovi ljudi sami su slobodni da biraju scenario po kome će im teći život. Što se tiče planete i zvezda, oni će pomoći ljudima ovog znaka da nauči o svojim skrivenim mogućnostima. Važno je da se razvijate i pokušavate da naučite nešto novo o sebi kako bi nove veštine i otkriveni talenti postali izvor novca u budućnosti. Sada je najvažnije ne prebacivati odgovornost na druge ljude.

Vodolija


Vodolije su vredni i talentovani ljudi, ali im ponekad nedostaje životno znanje i iskustvo za finansijski uspeh. Ove nedelje zvezde su poređane na savršen način da pokušavaju da nauči nešto novo. Takođe, nemojte sebi postavljati ograničenja. Ako želite da radite, morate da radite. Ako želite da vratite snagu, bolje je da se odmorite i ne preopterećujete telo.

 

Riba


Ribe imaju prilično dobro šesto čulo, posebno u oblasti finansija. Da, ne možete se uvek osloniti na to, ali od četvrtka to možete učiniti sa samopouzdanjem. Da biste zaradili više novca, morate biti oprezniji. Finansijska sreća može biti skrivena. Ribe imaju dovoljno urođenih vrlina i snaga da prežive sve moguće nevolje i postanu bogatije. Ne odustajte od svojih snova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

makonda-tracker