zvezde predviđaju

Veliki NOVČANI HOROSKOP za septembar: Vage, vreba vas poreska kontrola, oprezno, Jarčevi, otplatićete stare dugove!

0

Septembra će doneti vrlo povoljne uslove za sticanje novca, pa čak i bogatstva 

NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR
NOVČANI HOROSKOP ZA SEPTEMBARfoto: Shutterstock / Alliance Images

Harmoničan aspekt između viših planeta - Plutona i Neptuna - dešava se veoma retko. Sekstil je pomoćni aspekt i može imati snažan uticaj na razvoj ekonomija. Prethodni put je takav aspekt formiran u proleće 1950. godine, a potom u prvoj polovini 1951. godine.

 

U septembru će mnoge oblasti poslovanja pokazati potrebu da budu resetovani ili prekinuti, pa pokrenuti ispočetka. Sa pozadinskim harmoničnim aspektom Plutona sa Neptunom, koji je aktiviran tokom cele jeseni 2024. godine, možete povećati efikasnost, brzinu, brzinu rada i ostvariti visok profit.

 

Prva polovina septembra je voljna za stvaranje materijalne osnove, formiranje baze za budući uspeh, pokretanje sopstvenog biznisa i potpuno ponovno pokretanje profesionalnih aktivnosti. Venera , planeta odgovorna za materijalnu udobnost i odnose, je u jakom statusu, što omogućava uspostavljanje uzajamno korisnih društvenih veza.

U drugoj polovini septembra treba biti oprezniji sa finansijskim transakcijama, investicijama, investicijama, prilikom kupovine nekretnina i skupih stvari. Kako koridor pomračenja počinje 18. septembra, povećava se rizik od rasipanja novca.

 

OVAN


U septembru ćete imati mnogo uspešnih sticaja okolnosti koje će vam omogućiti da napravite iskorak u finansijskom sektoru. Ne plašite se eksperimentisanja, a vaš poslovni život će se dramatično promeniti tokom ovog vremena. Pred vama je mnogo zanimljivih stvari - zato napravite nove planove, postavite temelj budućeg posla ili promenite pravac svoje profesionalne aktivnosti. Od 18. septembra do kraja meseca – pazite, ali ako je glavni poslao obavite u prvoj polovini meseca, sve će biti u redu.

 

BIK


Kao i veličina predstavnika horoskopskih znakova, čeka vas ponovo kretanje u vašim profesionalnim aktivnostima. Ako se ne držite starog, možete brzo ući u novu fazu rada, ekonomičnost i materijalnost. Ne pokušavajte da jurite pozicije - sada je bolje da budete pokretač i zarađujte. Dobar period za preduzetnike, investitore, proizvođače. Pre 18. septembra stvaraju se povoljni uslovi za širenje poslovanja.

BLIZANCI


Došlo je vreme da počnete da širite svoj posao i biće novca za to. Pregovori na ovu temu plodonosni su u prvoj polovini meseca, a pre kraja ili već u oktobru rezultat će biti pozitivan. Zaposleni može da računa da će dobiti nova ovlašćenja na istom mestu uz odgovarajuće povećanje plate, ili ponudu za rad u velikoj organizaciji. Dakle, situacija na polju rada je stabilna, sa jasnim trendom poboljšanja.

 

RAK


Važna faza u vašem životu se završava, a na njenom mestu javlja se nova - svetlost, sloboda i uspeh. Zvezde osvetljavaju tvoj put, pa će put biti lak. Oni koji se ne plaše rutine i voljni su da rade 24 sata dnevno mogu dobro zaraditi. Upornost i odustajanje od zabave pomoći će vam da dobro zaradite. Na kraju meseca bićete zadovoljni postavljenim rezultatima. Teški odnosi sa nadređenima ili državnim organima značajno će se poboljšati, što će postati posebno prikladno krajem septembra.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker