zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 22. do 28. jula)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 22. do 28. jula.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do 28. jula?
Šta vam donosi nedeljni horoskop do 28. jula?foto: Shutterstock / Zoom Team

LAV

 

Hrana

Malo ste se opustili i moguće je da preterujete sa nekim namirnicama, pogotovo slatkišima. Navalite na salate, grilovano meso, voće, a prijaće vam I mlečni proizvodi.

 

Ljubav

Malo predivno, malo komplikovano. Odnos sa voljenom osobom nije jednostavan u ovom periodu I kao da je prisutna ista mera I onih najpozitivnijih, ali I onih burnih momenata. Ti burno-napeti momenti će postojati uvek kada I kod voljene osobe I kod vas proradi onaj tvrdoglavi faktor – ali će zato onih lepih, uzbudljivih, fantastičnih I predivnih trenutaka biti više nego dovoljno. Zato – manje tvrdoglavljenja a više divnoće I uživanja – I srca će biti na mestu. Slobodni Lavovi – em uživate u sopstvenoj koži, em je oko vas pregršt dešavanja koja vas podižu. I na sve to – u centru ste pažnje makar jedne (a vrlo verovatno I više) osoba koje imaju oči samo za vas.

 

Posao

Slično kao I u emotivnom delu – biće onih dana, dešavanja, osoba – gde će sve ići baš kako treba I sa kojima ćete se kopčati na prvu loptu….ali će biti I onih momenata I ljudi koji donose nervozu, preokrete, pa čak I nešto žustriju komunikaciju. S druge strane gledano – ovo jeste period kada se pokreću promene – I u vašem načinu funkcionisanja, ali I oko vas. Ukoliko vam je potrebna podrška za vaše ciljeve, projekte, ideje – sada ćete je lakše dobiti. Finansije su promenljive, a I vi dosta tome doprinosite.

 

Zdravlje

Prilično stabilno.

 

DEVICA

 

Hrana

Sada je moguće postići balans kada je ishrana u pitanju, jer će vaše telo samo prepoznati šta I koliko mu je potrebno. Neki od vas, zbog povremene nervoze I stresnih situacija, mogu utehu tražiti u slatkišima.

 

Ljubav

Čudan, pomalo gorko – sladak period u partnerskim odnosima. Parovi koji su stabilni akcenat će baciti na ono što je slatko, tražiti I pronalaziti momente uživanja, opuštanja I strasti. Parovi kod kojih već neko vreme unazad postoje oscilacije – tražiće I pronalaziti razlog za nezadovoljstvo, nemir. Nije do planeta, do vas dvoje je. Isključite misli, uključite emocije (ako ih još uvek ima). Slobodne Device – ukoliko vam se neko dopada, ne opterećujte se razmišljanjima I ne tražite unapred mane – više se fokusirajte na osećaj koji neko budi u vama. Ako vas neko budi, pokreće, prija vam – pokušajte. Jednom se živi, zar ne?

 

Posao

Ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje karijere (gde se već neko vreme nalazi I Jupiter) samo dodatno potvrđuje u koliko ste ozbiljnom poslovnom periodu. Da, prisustvo Marsa ukazuje na borbu, ali donosi I mnogo energije, pokreće, budi ambicije I želju da uspemo, napredujemo. Sedmica kreće sa mnoštvom dešavanja I u takvom stilu će se I nastaviti. Da, biće momenata koji će vam doneti nespokoj ili nervozu – ali ćete umeti da sa njima izađete na kraj. Finansije funkcionišu dosta solidno I stabilno.

 

Zdravlje

Višak stresa je prisutan – pa je potrebno I više odmora I opuštanja.

 

VAGA

 

Hrana

U ovoj nedelji ćete itekako voditi računa šta I kako jedete. Mali obroci, lepo aranžirani, ukusni – više bazirani na povrću, salatama, zelenišu, sa nešto manje mesa (uglavnom piletine, ćuretine).

 

Ljubav

Više će zabavnih momenata od ove nedelje postojati u vašim partnerstvima – lakše ćete se uklapati, brže dogovarati, oboje ćete više želeti da se opustite, provedete, skitate ili otputujete negde, a I strasti itekako mogu “živnuti”. Ovo je odličan period da odete na odmor I da sve probleme ostavite iza sebe. Slobodne Vage – gde god da odete, izađete ili otputujete – bićete u centru pažnje I “na meti” udvarača. Ovo jeste dobro vreme da se zaljubite, ali ono pogoduje više onim lakim, lepršavim I slatkim letnjim ljubavima. A ko zna – možda se I one vremenom pretvore u nešto ozbiljnije.

 

Posao

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom (ili tek planirate tako nešto) – pred vama je vreme sa mnogo aktivnosti, dešavanja, ali I solidnih mogućnosti da realizujete ono što želite. Samo nemojte žuriti sa važnim odlukama – iako je dosta povoljnosti na vašoj strani, ipak je potrebna dobra doza razuma I strpljivosti. Još nešto – nemojte se zaletati u nove projekte ukoliko stare niste priveli kraju, to će vam iskomplikovati život kasnije. Po pitanjima finansija – ulazite u bolji period.

 

Zdravlje

Solidno.

 

ŠKORPIJA

 

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost. U jednom momentu ne stižete da jedete, u sledećem sve nadoknadite. Preporučuje vam se mnogo povrća, biljnih vlakana – da bi se pokrenuo želudac koji je uspavan.

 

Ljubav

Posle komplikovanog perioda koji je iza vas a koji je doneo napetost I velike promene u partnerstvima (I one pozitivne, ali I one ne baš) – ulazite u jednu drugačiju fazu. Nekim parovima će ova faza apsolutno prijati jer će biti mnogo više dinamike, promena, aktivnosti – što će dodatno raspirivati strasti I potrebu da više vremena provodite zajedno. No, biće I onih parova kojima će ova pojačana dinamika I mnoštvo događaja biti pomalo opterećujuće I buditi im nervozu. Slobodne Škorpije – vreme je da krenete u akciju I povučete potez prema osobi koja vas privlači. Dani kao stvoreni za flertovanje.

 

Posao

Vaš vladar Mars u tranzitu kroz znak Blizanaca govori o potrebi da napravite neku promenu u poslovnoj sferi, ali isto tako ukazuje da nije trenutak da brzate sa potezima I odlukama. O svemu što želite da sprovedete u delo prvo treba valjano razmisliti, a ako je potrebno – I potražiti savet od onih koji su u tematiku upućeniji od vas. Polje karijere vam je jako naglašeno u ovom periodu – ambicije se jesu probudile, samo treba odabrati pravi trenutak za dejstvo. Napet odnos sa nadređenima.

 

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnost alergija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker