zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 22. do 28. jula)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 22. do 28. jula.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do 28. jula?
Šta vam donosi nedeljni horoskop do 28. jula?foto: Shutterstock / Zoom Team

Nedeljni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN

 

Hrana

Nedelja u kojoj se mogu napraviti promene po pitanju ishrane. Pratite šta vam organizam poručuje – namirnice nakon kojih se osećate naduveno, sa težinom u stomaku – definitivno treba izbegavati.

 

Ljubav

Pravi je trenutak ili za zajednički odmor ili makar da svaki momenat slobodnog vremena koristite da negde odskitate, izađete, promenite ustaljenu svakodnevicu I oplemenite je nekim finim dešavanjima. Vaša inicijativa je više nego poželjna kada su u pitanju bilo pozitivne promene u vezi, bilo “akcije” svake sorte. Da, postojaće tu I tamo sitnice koje vas mogu iziritirati, ali bih rekla da one dolaze iz okoline a ne od strane voljene osobe. Slobodni Ovnovi – itekako je moguće novo poznanstvo I početak komunikacije sa osobom koja će vam prijati. Za neke - samo letnja avantura, a za neke – možda I mnogo više od toga.

 

Posao

Prelazak vašeg vladara Marsa u znak Blizanaca će vam sa jedne strane doneti dosta pozitivnog u smislu da ćete biti aktivniji, brži, da ćete lako povezivati informacije, da ćete se pokrenuti I po onim pitanjima koja su do sada tavorila. No, s druge strane – ovaj tranzit ukazuje I na povećanje nestrpljivosti, ishitrenost u komunikaciji, to da se po nekim pitanjima zalećete, kao I na manjak taktičnosti. Sada samo treba pronaći pravu meru I funkcionisati po principu “tri puta meri, jednom seci”.

 

Zdravlje

Osetljivost respiratornih organa. Moguće su povrede, a potreban je I pojačan oprez u saobraćaju.

 

BIK

 

Hrana

Apetit će vam se otvoriti, a posebno ćete biti “ješni” kada su u pitanju meso I mesne prerađevine. Više bi vam odgovaralo povrće - bilo sveže u formi salata, bilo grilovano.

 

Ljubav

Mars je izašao iz vašeg znaka, pa će makar jednim delom napetost I pojačana nervoza koja vas je pratila u poslednje vreme – splasnuti. No, još uvek postoji potreba da više snage I više sebe ulažete I u porodični I u poslovni segment – pritisak na vas neće u potpunosti nestati, ali će makar biti lakše izaći sa njim na kraj. Odnos sa partnerom je u ovoj sedmici dosta korektan a moguće je I da su se strasti više pokrenule. Slobodni Bikovi – ima prostora za nova poznanstva I kontakt sa zanimljivim osobama – u komunikaciji treba uživati, ali ne shvatajte ništa previše ozbiljno I nemojte imati velika očekivanja.

 

Posao

Tranzit Marsa kroz polje koje se vezuje za finansije I način zarađivanja ukazuje da će u narednih mesec I po dana vaš fokus biti baš na ovim poljima. Neki od vas će u narednom periodu pokušati da poboljšaju stanje finansija dodatnim poslovnim angažmanima I dopunskim radom. Takođe, moguće je manje novčano “pojačanje” na postojećem radnom mestu. Mogući su sitniji komunikacijski problemi sa saradnicima, kao I komplikovana administrativna pitanja. Budite ažurni sa obavezama.

 

Zdravlje

Više pažnje u narednom periodu je potrebno po pitanjima ishrane.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

Nedelja u kojoj vam je neophodna kvalitetna i redovna ishrana, jer ćete se dosta trošiti. Trebali biste da u dnevnu rutinu uključite I užine – kombinaciju jogurta sa voćem, voćne salate ili orašaste plodove.

 

Ljubav

Mars je ušao u vaš znak – I vreme je za akciju. Ovo jeste dobar trenutak da imate inicijativu prema voljenoj osobi, da smišljate nove I nove načine za dobar provod, mnogo zabave I vrcavih momenata za pamćenje. A reklo bi se da ni strasti neće manjkati, naprotiv. Nije dobar trenutak da izigravate Tozu nervozu I da za svaku sitnicu planete, kao I da budete nestrpljivi – partneru će trebati malo vremena da se privikne na vaš tempo. Slobodni Blizanci – ljubavnih prilika ćete imati, a ljubavne prilike ćete I stvarati. Vaš šarm je uključen na maksimum – zabavite se I osvojite srce osobe koja vas privlači.

 

Posao

Osećate priliv snage I energije – Blizanci su ušli u period pojačanih aktivnosti I sa više motiva I elana ćete prionuti na posao. Nekima od vas se smeše promene I baš to vas je potaknulo da se aktivirate više, jer ne želite da propustite ove prilike. Tranzit Marsa kroz polje ličnosti ukazaće da ste se probudili I u fizičkom I u mentalnom smislu, ali ipak jedno malo upozorenje – iako je ovo povoljan period za vas, nemojte srljati I biti brzopleti. Dobro razradite svoje planove pre nego što krenete da ih sprovodite u delo.

 

Zdravlje

Moguće povrede. Osetljivost respiratornog sistema, alergije.

 

RAK

 

Hrana

Ne forsirajte stomak jakom ili previše začinjenom hranom. Odgovaraće vam supice, čorbice, lagana variva, kao I salate od više vrsta povrća, začinjene limunom I maslinovim uljem.

 

Ljubav

Tranzit Marsa kroz polje koje govori o tajnama I o podsvesti I slobodnim I zauzetim Rakovima može da donese određenu dozu nemira I unutrašnjih tenzija. Onaj osećaj da vam u mozgu ključa I da se misli sapliću jedna preko druge. Kod slobodnih Rakova ovo može ukazati na pojavu osobe koja remeti vaš duševni mir I koja vas privlači iako ste možda svesni da ne biste trebali da se uplićete u tu priču. Zauzeti – bilo bi dobro da ne postoje tajne kojima ste opterećeni. No, ovaj tranzit može da ukaže da ste u periodu kada vam je mnogo toga na pameti I kada ste preokupirani razmišljanjima. U svakom slučaju – ne dozvolite da potencijalna nervoza utiče na odnos sa voljenom osobom.

 

Posao

Ovo je period kada tražite način da popravite svoju poslovno – finansijsku situaciju. Ne žurite sa odlukama, dobro razmislite o svakoj ideji ili potencijalnom predlogu. Pokušaj dogovora sa nekim osobama možda neće odmah doneti željene rezultate, budite spremni na više strpljivosti, jer malo je verovatno da vaši planovi sada mogu biti brzo realizovani. Ukoliko se nadate poslovnom putovanju – pozitivne vesti možete dobiti krajem radne sedmice. Šansa za bolje finansijske prilive postoji.

 

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker