zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 24. juna do 1. jula)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 24. juna do 1. jula.

Šta vam odnosi nedeljni horoskop?
Šta vam odnosi nedeljni horoskop?foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Strelac

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec se povezuje sa Plutonom, što će doneti razgovor o finansijama i papirima, kartama ili plaćanju popravke automobila. Za mnoge Strelce će pitanje sticanja nekih veština i znanja biti u prvom planu, oni će morati brzo da donesu odluku. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, Neptun i Saturn se zaustavljaju u vašem sektoru nekretnina i stanovanja. Možda ćete videti neke važne detalje u vašim odnosima sa voljenim osobama. Takođe je verovatno da ćete morati da razmislite o svom budućem mestu stanovanja, verovatno ćete odlučiti da ga promenite.

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti doneće vam akcenat na komunikaciji sa decom. Ili ćete se aktivno baviti sportom, a možda ćete biti pozvani i na sastanak. U nedelju, 30. juna, Mesec u konjunkciji sa Hironom može doneti susret ljubavnog tipa, neki prijatan događaj, čak i majstorsku klasu ili putovanje.

 

Jarac

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec se povezuje sa Plutonom, što će doneti brige oko finansija, a možda ćete i lično razmišljati o svojoj karijeri i mestu gde živite, prekretnici koja bi vas mogla dovesti do ozbiljne odluke. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, Neptun i Saturn se zaustavljaju u vašem sektoru kretanja i putovanja, kao i novih veština. Možda ćete razmišljati o tome da ponovo sednete za volan ili da naučite određeni jezik. Rodbina će verovatno zahtevati vašu pažnju. Ako ste planirali da kupite ili prodate automobil, onda će vas ova ideja ponovo snažno obuzeti.

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti doneće vam važan razgovor o kupovini, prodaji ili iznajmljivanju kuće. Vaša majka ili značajan rođak takođe može zahtevati vašu pažnju. U nedelju, 30. juna, Mesec u konjunkciji sa Hironom može doneti, na primer, drugi stan, garsonjeru, ili ćete razmotriti opciju da živite u dva grada.

 

 

Vodolija

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec je u konjunkciji sa Plutonom, donoseći vam važnu odluku o učenju ili odlasku na dugo putovanje. Važan razgovor o vama. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, Neptun i Saturn stacioniraju se u vašem sektoru finansija i samopoštovanja. Možda ćete aktivno analizirati svoje lične zarade i troškove, razmišljati o ulaganju ili kako pravilno raspodeliti novac. U četvrtak, 27. juna, Merkur u Raku u trigonu sa Saturnom u Ribama doneće razgovore o poslu i finansijam, o povišici ili da bi trebalo drugačije da izgradite svoj sistem zarade. Na primer, možete razmišljati o tome da uštedite.

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti doneće vam susret sa rođacima, a možete se odlučiti i za kratko učenje ili putovanje. U nedelju, 30. juna, Mesec u konjukciji s Hironom može doneti pojavu druge veštine koja će biti vezana za temu lečenja, sporta ili preduzetništva.

 

Ribe

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec se povezuje sa Plutonom, što će doneti povratak u prošlost, kao da je od vas nešto skriveno i vreme je da obratite pažnju na to. Očekujte poziv od bivšeg. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, stanica Neptuna i Saturna je u vašem znaku. Vreme je da se fokusirate na sebe – ono što želite, možda je vreme da promenite imidž ili da se vratite stilu koji ste imali ranije. U četvrtak, 27. juna, Merkur u Raku u trigonu sa Saturnom u Ribama doneće razgovor o poslu, koji je možda pokrenuo neko iz tima. Takođe mogu biti važne vesti ili poruka od lekara.

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti će vam doneti povećanje prihoda, na primer, zahvaljujući komunikaciji sa nekim od vaših kolega (može se pojaviti novi izvor finansiranja) U nedelju, 30. juna, Mesec u konjunkciji sa Hironom može doneti podelu prihoda na vašem radnom mestu zbog novih obaveza. Verovatno je da ćete ovog dana doživeti isceljenje sopstvenog samopoštovanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker