zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 24. juna do 1. jula)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 24. juna do 1. jula.

 

Šta vam odnosi nedeljni horoskop?
Šta vam odnosi nedeljni horoskop?foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Lav

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec se povezuje sa Plutonom, što će doneti akcenat na vaše odnose, a verovatno ćete imati težak razgovor sa partnerom. Moguće su i eksterne ponude o saradnji na poslu. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, Neptun i Saturn se zaustavljaju u vašem sektoru krize i visokih finansija, što može doneti akcenat na transformaciju i činjenicu da prolazite kroz težak period. Izgleda da razumete kako to ispravno rešiti. Može vam se dogoditi nešto čak i mistično.

U četvrtak, 27. juna, Merkur u Raku u trigonu sa Saturnom u Ribama doneće vam razgovor o skrivenim temama možda vam u snu dođe važan nagoveštaj. Takođe, osoba iz prošlosti ili osoba koja živi daleko od vas može da vas kontaktira.

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti doneće vam iskorak u sopstvenom pogledu na svet. Takođe možete biti pozvani da putujete ili studirate. U nedelju, 30. juna, Mesec u konjunkciji sa Hironom može doneti dogovor o nekoj vrsti putovanja. Za mnoge Lavove postoji mogućnost da upoznaju učitelja ili osobu koja će vam pomoći da napredujete, proširite svoje shvatanje života uopšte.

 

Devica

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec se povezuje sa Plutonom, što će doneti i komunikaciju o poslu, kontaktu sa lekarom ili donošenju odluka o sopstvenom načinu života. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, Neptun i Saturn se zaustavljaju u vašem sektoru veza — nešto neobično za vas bi bukvalno moglo da skine ružičaste naočare o vašoj romansi. Možete videti svog kolegu u pravom svetlu. Možda će doći do razgovora o budućim planovima za vaš par ili vezu. U četvrtak, 27. juna, Merkur u Raku u trigonu sa Saturnom u Ribama će doneti razgovor, bilo sa prijateljima ili onlajn, o odnosima. Očekujte i lep susret sa prijateljima, odlazak u restoran.

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti doneće vam osećanja krize i nepovratnosti da je prevaziđete. Svaki dodir Meseca i Čvora ​​je još jedan podsetnik za vas da je vreme da promenite svoj život i da je besmisleno ignorisati voz koji vas zove na dalja putovanja. Vredi samo skočiti u to! U nedelju, 30. juna, Mesec u konjukciji Hiron može doneti duhovno isceljenje, neki trenutak unutrašnje katarze i uranjanje u duboka osećanja.

 

Vaga

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec je u konjunkciji sa Plutonom, donoseći zabrinutost oko kuće i nekretnina. Možda se dešavaju promene u porodici i mi treba da se uključimo u ovaj proces. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, u vašem sektoru rada i zdravlja staju Neptun i Saturn – na površinu će isplivati ono na šta dugo niste obraćali pažnju. Možda ćete razumeti najbolji način da poboljšate svoje stanje (na primer, biće vam propisana dijeta ili zdravstvene aktivnosti). 

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti doneće vam akcenat na odnosima, verovatno ćete biti umešani u karmičke poslove sa partnerom. U nedelju, 30. juna, Mesec u konjunkciji s Hironom može doneti sporazum sa partnerom koji uključuje pravne dokumente ili usmene ozbiljne odluke (na primer, da živite odvojeno ili da obavite kupovinu u ime nekog od vas).

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 24. juna, Mesec se povezuje sa Plutonom, što će doneti brige oko dokumenata vezanih za stanovanje ili vašeg preseljenja. Može doći do važnog razgovora sa rođacima. U utorak i sredu, 25. i 26. juna, Neptun i Saturn se zaustavljaju u vašem sektoru dece, sreće i ljubavi – videćete svoju romansu u drugom svetlu. Možda za mnoge Škorpije postoji neki važan trenutak u pitanjima trudnoće. Ako imate svoj biznis, onda ovih dana očekujte uvid u njegovu promociju. U četvrtak, 27. juna, Merkur u Raku u trigonu Saturn u Ribama doneće razgovore o ljubavi i kreativnosti, a možda ćete razmišljati i o obuci kako biste bolje unapredili svoj lični projekat.

U petak i subotu, 28. i 29. juna, Mesec sa Čvorom budućnosti doneće vam akcenat na poslu i zdravlju – a to će biti karmički događaji. Možda je vreme da se ozbiljnije uključite u neku vrstu aktivne aktivnosti u novoj grupi ljudi (vellness putovanje, odmor, putovanje da unapredite svoju karijeru). U nedelju, 30. juna, Mesec u konjunkciji s Hironom mogao bi da donese sastanak sa isceliteljem, fokus na vaše telo i kako ono može bukvalno da se regeneriše.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker