astro prognoze

KARMIČKE lekcije & emotivne oluje: Prognoze za RETROGRADNI SATURN za sve znakove Zodijaka od 29. juna do 15. novembra

0

Retrogradni Saturn od 29. juna do 15. novembra može vratiti prošlost u naš život, doneti raskide, bure...

Stiže retrogradni Saturn krajem juna
Stiže retrogradni Saturn krajem juna foto: Ironika/Shutterstock

Terapija za dušu, ponekad bolna, ali veoma efikasna, počinje za sve nas 29. juna Saturn prelazi u retrogradnu fazu u znaku Riba, što simbolizuje naše duboke, ne uvek svesne emocije.

 

U astrologiji, ovo sazvežđe je odgovorno za fantazije, nesvesno i vezu sa Bogom, a kada se Saturn kreće kroz njega, primorava nas da prilagodimo fokus i trezvenije sagledamo sve što nas „dirne”. Preokret svake planete je, pre svega, ponavljanje lekcija i situacija koje smo „proleteli” i odlučili da izgubimo iz vida.


Ovoga puta tranzit Saturna će se odvijati od 29. juna do 15. novembra.To znači da smo od 19. marta do 8. juna bili suočeni sa proživljavanjem onih emocija koje su nas možda mučile – setite se šta vas je posebno dirnulo u proleće. Verovatno ste prebrzo „proživeli“ te situacije i niste razmišljali o svojim osećanjima onoliko duboko koliko Saturn zahteva.

Činjenica je da ova planeta vlada jasnoćom i ravnotežom, te zato njegova retrogradna faza može pomoći da se otkriju neka emocionalna pitanja vezana za duhovni rast.

 

Na primer, ako niste zadovoljni nečim u vezi, onda ćete morati da se suočite sa potrebom za dubokim razgovorima sa svojim partnerom. ako ste u romansi ljubavnog trougla, onda stepen vaših briga može biti zaista još gori zbog svesti o vašoj usamljenosti.

 

Šta učiniti povodom toga? Prihvatite nepovratnost promena koje morate da pokrenete. Saturn u Ribama je odmak od praznog, tako da će mnogi ljudi tokom retrogradnog perioda donositi odluke o raskidu ili prekidu veza.

 

Retrogradni Saturn nekima donosi raskide
Retrogradni Saturn nekima donosi raskidefoto: PHOTOCREO Michal Bednarek/shutterstock

Ribe su znak duhovnosti, a Saturn je planeta karmičkih lekcija. Njegova retrogradna faza će od nas zahtevati duhovnu svest, kada će vaša vera i skrivene fantazije izaći na površinu. U Tarotu, Saturn u Ribama je Osmica pehara. Citat sa ove kartice: „Odlazim odavde jer me ovo mesto ili veza više ne ispunjavaju. Verujem da ću pronaći nešto što me čini emotivno srećnim. Verujem svojim osećanjima, ona me vode napred".

 

Retrogradni Saturn u Ribama i pomračenje 18. septembra

 

Ako će nas letnji period retrogradnog Saturna vratiti porodičnim kontaktima i više se fokusirati na porodične stvari i pitanja nekretnina, onda nas na jesen očekuje prava emotivna oluja.

 

Saturn u retrogradnoj fazi nosi prave emotivne oluje
Saturn u retrogradnoj fazi nosi prave emotivne olujefoto: iredman/Shutterstock

Činjenica je da će 18. septembra prvi put posle 9 godina biti Pomračenje u Ribama u kome će učestvovati Saturn.

 

Kada retrogradna planeta učestvuje u pomračenju, čini se da potpuno vodi čoveka u prošlost i omogućava mu da vidi ono što nije želeo da primeti. Neke lične emocionalne neprijatnosti, bol, patnja i osećaj usamljenosti će izaći na površinu, ali tu je i snažna terapija. To je slučaj kada Saturn može u život svake osobe doneti značajnog prijatelja, psihologa, učitelja ili daljeg rođaka, dijalozi koji će postati „hrana“ za dušu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker