ASTROLOŠKE PROGNOZE

JUL vam donosi nežnost kakvu dugo niste osetili: 5 znakova horoskopa koji bi uskoro mogli da sretnu LJUBAV SVOG ŽIVOTA

0

Mlad Mesec u Raku donosi dane romantike i neki horoskopski znakovi će upoznati ljubav svog života u julu.

foto: Shutterstock / Pixel-Shot
foto: Shutterstock / Pixel-Shot

Od 1. do 6. jula na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita godine – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmonizaciju odnosa i flert u parovima.

 

Za mnoge ljude ovo može postati sudbonosni period, jer će 4. jula biti blagi mlad Mesec u Raku, koji simbolizuje emocionalnu udobnost i želju da bukvalno zarone u vezu, u njima može biti veoma „udobno“.

 

5 znakova koji će pronaći ljubav u julu

 

Ovan

 

Venera počinje svoj tranzit kroz vaš ljubavni sektor 13. jula – spremite se da upoznate osobu koja će u vama pobuditi sva moguća osećanja. Zanimljivo, Mesec će 14. jula pratiti čvor prošlosti u Vagi – možda ćete sresti osobu koja vas podseća na nekoga iz prošlosti ili će se razbuktati strast prema nekoj od bivših ljubavi. Za Ovnove koji ne planiraju da razmišljaju o prošlim partnerima, zbog konjunkcije Marsa i Urana 15-16. jula, postoji šansa za sastanak ili izlazak koji će vam preokrenuti svet. Ovo možete smatrati povremenim ili prijateljskim poznanstvom, ali to može dovesti do neobičnih posledica.

 

Bik

 

Vaša vladarka Venera će biti u sektoru za sastanke, ali će Mars biti u vašem znaku i verovatno ćete imati vatrenog obožavaoca. Ali, ako ste muškarac, onda i sami možete probuditi veću potrebu za akcijom i poželećete da pokažete više inicijative. Ako ste spremni da se prepustite nežnosti, onda je jul bukvalno stvoren za ovo. Najverovatnije ćete možda pronaći osobu koja će vas veoma zainteresovati upravo zato što ćete pored nje imati nezaboravne emocije. 

 

Rak

 

Mlad mesec se javlja u vašem znaku, što znači da možete upoznati novu ljubav i, najverovatnije, ta osoba može biti iz inostranstva. Ta osoba bi mogla da dođe kod vas na praksu, ili ćete možda raditi zajednički projekat. Istina, kod nekih Rakova situacija može biti povezana sa kratkotrajnom romansom, ali upravo ovog jula ovakvi susreti imaju šansu za pravi nastavak.

 

Ljubav, Zaljubljeni par, Zaljubljenost, Muškarac i žena, Krevet, Strast, Seks, Venera u Škorpiji
foto: Dmytro Kapitonenko/Shutterstock

 

Lav

 

Venera će se kretati kroz vaš sektor tajni, gde se 4. jula dešava mlad Mesec – verovatno će se u vašem životu pojaviti novi obožavalac, ali će veza za sada biti tajna ili će se njen razvoj odvijati u internet prepisci. Najverovatnije će se nešto promeniti do 13. jula, jer na današnji dan Venera u Lavu u opoziciji sa Plutonom u Vodoliji može doneti veoma nabijen susret, a takvu seksualnu želju odavno niste doživeli.

 

Jarac

 

Mlad Mesec 4. jula i tranzit Venere se dešavaju u vašem ljubavnom sektoru, tako da ćete vrlo lako upoznati nekog novog za vas. Zanimljivo je da u vašem slučaju inicijativa može doći od te druge osobe. Za one Jarčeve koji su u ozbiljnoj vezi, jul može doneti mogućnost stvaranja ili obnavljanja stare zajednice ili veze.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker