ASTROLOGIJA

NOVČANI HOROSKOP od 18. do 24. marta: Blizancima Mars donosi KONSOLIDACIJU USPEHA, a ko treba da sve "drži na oku"?

0

Astrolozi su dešifrovali tajne tragove zvezde i pripremili finansijsku prognozu za ovu nedelju.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Bobex-73/shuttertstock

Ovo vreme obećava da će biti prilično dinamično i interesantno po pitanju novca za mnoge znakove Zodijaka.

 

Merkur je sada u dobroj poziciji, a mi uzimamo dosta energije od Venere, tako da bi sve trebalo da bude u redu. Budite oprezni 21. i 22. marta. 21. očekuje nas opasan aspekt konjukture Venere i Saturna – veomalendan.

 

Ali 22. Mars će početi negativno da utiče tako da mnogi mogu da zbuni finansijske kartice. Stvari će biti najgore od 22. marta za one koji se programiraju za siromaštvo .

Ovan


Za Ovnove, mnogo će zavisiti od toga kako se njihove aktivnosti uklapaju u opšte trendove. Ako za ovih sedam dana ne planirate previše važne stvari ili velike kupovine, već napravite kratak pauzu ili odmor, rezultat bi mogao biti dobar. Na pozadini aspekata i tranzicije Marsa, dolazi do opšteg opadanja aktivnosti, tako da Ovnovi neće ništa izgubiti ako zadaju kurs za mirne poslove ili opuštanje.

 

Bik


Ove nedelje Bik će možda osetiti pritisak okoline. Prava strategija je posvetiti nedelju dana profesionalnom samousavršavanju i usavršavanju, jer će im sve ovo kasnije trebati. Takođe se preporučuje da slušate mudre ljude i obraćate pažnju na sitnice, pazite na sve što se dešava oko vas i držite na oku. Verovatno ćete primetiti nešto vredno.

Blizanci


Blizanci rizikuju da ugroze svoju poziciju na poslu ako preuzmu rizike koji se mogu izbeći. Agresivni uticaj Marsa sugeriše da je sada vreme za konsolidaciju uspeha, a ne da se juri nešto nedostižno. Da ne biste sebe doveli u stres, trebalo bi mirno da prihvatite događaje, ideje i pristigle predloge. Treba biti oprezan i ne pozajmljivati novac.

 

Rak


Rakovima se savetuje da se oslobodi misli koje privlači siromaštvo i da se koncentrišu na posao. Da, Rakovi su sada u dobroj profesionalnoj formi, pa su samopouzdanje i smirenost veoma važni. Moguće je da će njihov rad biti zapažen i cenjen. Smele inicijative nisu vredne toga: Rakovi imaju vremena da se pokažu. Počevši od 22. finansijske odluke i ideje mogu naići na neočekivane prepreke.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker