astro prognoze

25. mart nekima donosi uspon, a nekima NAGLI PAD: 4 horoskopska znaka koja će pretrpeti najveće promene tokom POMRAČENJA

0

Pomračenje u Vagi nekima donosi finansijski boljitak, a nekima velike gubitke i štetu.

Koji horoskopski znak će najviše osetiti udar pomračenja na finansisjko stanje?
Koji horoskopski znak će najviše osetiti udar pomračenja na finansisjko stanje?foto: NIKCOA/Shutterstock

Astrološkinja Julija Lifanova otkrila je koji predstavnici horoskopskih znakova će imati ili moćne pobede ili padove u oblasti finansija i novca tokom pomračenja u Vagi 25. marta.

 

Ovan

 

Pomračenje se dešava u vašem sektoru pravnih sporazuma: verovatno ćete završiti neku vrstu ugovora ili će od vas biti zatraženo da potpišete određene dokumente. Pored toga, tokom pomračenja možete dobiti povratne informacije koje mogu uticati na vaše aktivnosti ili status. Na primer, neko podmuklo iz potaje može narušiti vašu reputaciju.

 

Devica

 

Pomračenje se dešava u vašem sektoru finansija i samopoštovanja, ali Čvor prošlosti će se kretati kroz vašu kuću samostalnog zarađivanja. Ovo sugeriše da možete donositi odluke vezane za prihod, platu ili raspodelu novca. Na primer, videćete da vam oblast komunikacije, konsaltinga ili blogovanja donosi dovoljan prihod, što znači da treba da ponovo strukturišete posao kojim želite da se bavite ili svoj samostalan biznis. Pored toga, pomračenje može da stavi tačku na neki izvor prihoda.

 

 

Vodolija

 

Pomračenje se dešava u vašem sektoru za osnaživanje sa trigonom prema vašem Suncu, što ukazuje da možete postati poznati ili steći neku vrstu prednosti koja će vam omogućiti da zaradite više. Pomračenje ima povoljan uticaj u vašem sektoru prihoda, tako da možete dobiti odgovor ili ponudu za platu od međunarodne kompanije, za onlajn posao i slično.

 

Pomračenje u Vagi nosi povoljne prilike za Vodolije
Pomračenje u Vagi nosi povoljne prilike za Vodolijefoto: Cozy Home/Shutterstock

 

Ribe

 

Pomračenje se dešava u sektoru finansija i resursa partnera, što znači da će doći do promena u porodičnom budžetu. Neko će možda prestati da vas finansira (na primer, vaš muž, otac ili ćete vu izgubiti neke pasivne prihode). Pored toga, tokom pomračenja ćete saznati tajnu o zaradi vašeg muža, te budite oprezni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

wday.ru

makonda-tracker