zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 17. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 17. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Ionov Artem/Shutterstock

STRELAC

 

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Možda ćete početi da komunicirate sa simpatijom, a možda ćete takođe početi da obraćate više pažnje na poslove svoje dece. U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti doneće sastanak sa ženom koja može biti povezana sa vašim hobijem ili sportom. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što znači da ćete možda imati sastanak sa rođakom. Takođe ćete početi da obraćate više pažnje na izgled; poželećete da kupite nešto lepo i elegantno.

 

U četvrtak, 14. marta, Mesec u Biku je u konjunkciji sa Jupiterom i Uranom, što bi moglo da donese događaj vezan za posao. Iznenadno otpuštanje u timu, ili počinjete da komunicirate o novim tehnologijama. Verovatno je da će doći do pomaka u vašem lečenju. U petak i subotu, 15-16. marta, Mesec u Blizancima će doneti akcenat na odnosima, možda će partner biti prilično emotivan. U nedelju, 17. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti važan događaj kod kuće sa nekim iz vaše porodice. Možda ćete naučiti nešto što niste do sada znali.

 

JARAC

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Imaćete diskusiju o pitanjima stanovanja. Mama takođe može da dođe u posetu. U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti doneće susret sa rođakom ili će vam partner doći u posetu. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što znači da ćete možda imati prepisku ljubavnog karaktera i poslovna putovanja će biti sve češća. U četvrtak, 14. marta, Mesec u Bik je u konjunkciji sa Jupiterom i Uranom, što bi moglo da donese događaj vezan za ljubav. Na primer, upoznavanje na društvenoj mreži.

 

U petak i subotu, 15-16. marta, Mesec u Blizancima doneće misli i snove koji su u vezi sa temom zdravlja i posla. Na primer, moraćete da razgovarate o nekim stvarima unutar tima. U nedelju, 17. marta, Sunce u konjunkciji sa Neptunom može doneti akcenat na odnose sa nekim od vaših bliskih rođaka. Takođe možete ići na izlet.. Generalno, ovaj dan može doneti snažnu komunikaciju i iskren razgovor.

 

 

VODOLIJA

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Imaćete komunikaciju i prepisku koja će biti prilično emotivna. Na primer, može biti povezani sa papirologijom ili odnosima sa rođacima. U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti doneće susret sa ženom, poput majke, sestre ili prijatelja. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što znači da ćete možda postati fiksirani na ishranu i kupovinu nečeg elegantnog, lepog i nečega što vam povećava nivo energije.

 

U petak i subotu, 15-16. marta, Mesec u Blizancima će doneti prepisku i susrete sa predmetom simpatije. Ovo može biti sastanak, odlazak na sportsku aktivnost. U nedelju, 17. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može doneti naglasak na finansije i vaše lično samopoštovanje.

 

RIBE

 

U ponedeljak, 11. marta, Merkur prelazi u znak Ovna, gde se nalazi Čvor budućnosti. Imaćete diskusiju o plati ili predlogu prihoda. U utorak, 12. marta, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Čvorom budućnosti doneće odlazak u restoran sa prijateljem, ili sa značajnom i prijatnom osobom. U sredu, 13. marta, Venera prelazi u znak Riba, što znači da postajete privlačniji suprotnom polu. Vaša seksualnost raste, možda ćete imati želju da poradite na svom izgledu, kupite sebi nešto lepo i skupo. U četvrtak, 14. marta, Mesec u Biku spaja Jupiter i Uran, što bi moglo doneti neočekivani susret, poziv, poruku ili pismo. 

 

U petak i subotu, 15-16. marta, Mesec u Blizancima se može fokusirati na odnose sa vašom majkom, u porodici ili ćete se aktivno baviti životnim pitanjima. U nedelju, 17. marta, Sunce u konjukciji sa Neptunom može vam doneti sjaj i pažnju drugih.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker