ASTROLOŠKE PROGNOZE

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 4. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 4. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Strelac

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa ljudima iz vaše prošlosti, na primer sa ekipom sa posla. Na ovaj dan možete se sastati i sa prijateljima. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti odgovornost u vezi sa nekim u porodici ili odgovornost za stambena pitanja, prodaju ili nasleđe. U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji doneće vam emotivno stanje koje može biti povezano sa stvarima iz vaše prošlosti ili nekim tajnama.

 

U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu će vam doneti potrebu da razgovarate s nekim, posebno o svojoj ljubavnoj situaciji. 

 

Jarac

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa ljudima sa vašeg prethodnog posla ili će vas šef kontaktirati da razgovara o finansijskim aspektima. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti odgovornost prema nekome u porodici. Takođe na ovaj dan možete potpisati dokument koji se odnosi na hipoteku, zajam ili nasledstvo. U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji doneće vam komunikaciju sa nekim od vaših prijatelja, i to prilično iskrenu i emotivnu.

 

U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu doneće vam potrebu da budete sami. Moguće je da ćete se povući u sebe da nasamo odlučite o pitanju svog mesta stanovanja i porodičnim pitanjima. 

 

 

Vodolija

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa ljudima sa kojima ste učili ili putovali. Takođe možete ići na putovanje u inostranstvo. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije između Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti finansijsku vrstu odgovornosti, koja se povezuje sa nekim starijim od vas.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam doneti komunikaciju sa vašim menadžerom po pitanju finansija. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu doneće vam lep susret sa prijateljima, praznik, žurku.

 

Ribe

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi će staviti fokus na poslove vaše porodice sa nasledstvom, hipotekama ili bilo kojim obavezama vezanim za novac. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti odgovornost koja bukvalno „pada“ na vas u vidu posla, zdravstvenih problema ili pomoći nekim ljudima. Takođe, najverovatnije ćete komunicirati sa nekim autoritetom.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji doneće vam uranjanje u svet vere, kao i ličnih vrednosti, u večna pitanja smisla života. Takođe, ovog dana možete razmišljati o putovanju u inostranstvo. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu doneće vam komunikaciju sa osobom koja može umnogome da podigne vaše samopoštovanje. Takođe, ovog dana možete se fokusirati na ličnu manifestaciju i želećete da se jasno izrazite.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

 

 

makonda-tracker