ASTROLOŠKE PROGNOZE

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 4. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 4. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Lav

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi će doneti važnu komunikaciju u vezi sa dokumentima koji uključuju vašeg partnera ili poslodavca. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije između Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti odgovornost za veliku sumu ili neku vrstu zakonske obaveze za porodične finansije.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam doneti fokus na nekretnine. Vaša majka takođe može stupiti u kontakt. Ili će žena doći u posetu.

U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu doneće vam radosno i vatreno raspoloženje. Možete ići na odmor ili ćete biti pozvani na sastanak.

 

Devica

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće komunikaciju u vezi sa platom, finansijama i resursima. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti sklapanje važnog saveza, dokumenta.

 

Takođe, može doneti fokus na odgovornosti u vezi. Za neudate Device ovo može doneti sastanak ili sastanak sa osobom koja je starija od vas, mudrija.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam doneti fokus na probleme sa dokumentima, a možda će vam se javiti i neko od vaših rođaka. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu će doneti komunikaciju sa vašom majkom, ili ćete se aktivno baviti pitanjima nekretnina. Postojaće želja da provedete vreme kod kuće.

 

Vaga

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće vam emocionalno stanje koje može biti vezano za dete, ljubavnika ili ćete biti usmereni na lični projekat. Možda želite da stupite u kontakt sa nekim iz svoje prošlosti. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije Sunca i Saturna u Ribama, koja će vam doneti zaključak ili potpisivanje dokumenta u vezi sa vašim obavezama ili radnim pitanjima. Takođe možete imati komunikaciju sa autoritativnom osobom ili sa odličnim doktorom. U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam doneti fokus na lične finansije, platu i ishranu.

 

U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu doneće komunikaciju sa rođacima, možda ćete otići nekome u posetu.

 

Škorpija

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće komunikaciju o vašoj prošlosti, koja je vezana za nekretnine. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti odgovornost vezanu za temu deteta ili ljubavnika. Takođe možete saznati vesti o trudnoći. U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji doneće vam emotivno stanje koje može biti povezano sa zaljubljivanjem, ili biste možda želeli da posvetite vreme brizi o svom telu na ovaj dan. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu doneće komunikaciju o vašem novcu, a poželećete i da potrošite novac na nešto prijatno i što pokazuje dobar status.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker