astrolozi kažu

Ovo su najopasniji datumi u avgustu: Na jedan ni slučajno NE RIZIKUJTE, a očekujte i sebičluk, nervozu, obrte

0

Avgust neće biti toliko ispunjen važnim astrološkim događajima koliko je bio slučaj u julu, ali bi, po svemu sudeći, mogao da bude manje pogodan za važne odluke

foto: Samsonova Karina/Shutterstock
foto: Samsonova Karina/Shutterstock

U toku avgusta 2022. godine nastupiće nekoliko izuzetno uticajnih i snažnih tranzita planeta, a nastupa i pun Mesec u Vodoliji. Šta nam sve to donosi, objašnjavaju astrolozi.

 

  • 1. avgust

Konjunkcija Marsa i Urana


Očekuje se da će ovaj dan doneti mnogo neprijatnosti jer bi na površinu moglo da ispliva ono najgore — u ljudima, u njihovim međusobnim odnosima.

 

Pre svega zahvaljujući Uranu, očekuju se obrti i značajne promene, a ratoborni Mars mogao bi sve da učini nepovoljnim. Moguće se burne reakcije, pa valjda dobro promisliti o svemu prvog dana avgusta i dvaput meriti.

 

  • 11. avgust

Venera u Lavu


Svi pripadnici horoskopskih znakova osetiće negativan uticaj ove tranzicije, a najteže će biti na sam dan tranzita. Očekujte da čak i oni najvelikodušniji pokažu sebičluk, da osetite aroganciju gde je obično nikad nema. Sve negativno biće još negativnije!

 

Astrologija, Zamišljena devojka
foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Nije pogodan trenutak za sklapanje novih poznanstava, a i 11. avgust je dan kada treba malo više razmisliti o tome šta pričamo jer možemo da nehotično da povredimo nekoga.

 

  • 12. avgust

Super-Mesec u Vodoliji


Pun mesec će u avgustu biti u znaku Vodolije, što nije toliko loš položaj, ali bi svakako trebalo odložiti bitne stvari za kasnije jer bi ovakav Mesec mogao loše da utiče na većinu znakova Zodijaka.

 

Vučiji Mesec, Pun mesec, Mesečina, Mesec, Astrologija
foto: zef art/Shuterstock

Ni slučajno ne pravite veće rizike na dan početka punog Meseca.

 

  • 20. avgust

Mars u Blizancima


Još jedan vrlo negativan dan, koji će se posebno odraziti na sve što zahteva koncentraciju i mir. Mars će nam omogućiti da budemo opušteni i spokojni, a ovo je vrlo loš period za intelektualni rad.

 

 

makonda-tracker