ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 12. do 18. februara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici februara.

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Ruslan Malysh, Shutterstock

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 12. do 18. februara.

 

Ovan

 

Često pokušavate da vidite dobro u drugima i "uklonite" njihove nedostatke. A šta je sa vama? U ovoj nedelji pokušajte da iskreno razmislite o svojim slabostima, ali ne upuštajte se u samokritiku, prihvatite ih i nežno formirajte nameru da ih se rešite.

 

Bik

 

Kada pokušate da uradite sve maksimalno i odjednom, na kraju ništa ne uspe. Zapamtite ovo ove nedelje. Nema potrebe da pokušavate da stignete na vreme svuda i svuda. Fokusirajte se na ono što je važno, postavite prioritete i striktno ih pratite bez preskakanja sa jednog na drugi.

 

Blizanci

 

Svakog dana pronađite najmanje tri razloga da se zahvalite svojim najmilijima. I preporučljivo je da to izgovorite. Budite iskreni i ne govorite samo radi govora, jer laž se uvek oseća. Ne samo da će ovo poboljšati vaše odnose, već ćete videti i važne sitnice koje često promiču vašoj pažnji u svakodnevnom životu.

 

Rak

 

Sagledajte dobro sopstvene životne smernice. Ako ih još nemate, uskoro ćete to osetiti. Vaše moralne vrednosti se preispituju. Pojaviće se pitanja šta je ispravno, a šta pogrešno. I ovde ne treba da se fokusirate na druge, već tražite ove odgovore u sebi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Ruslan Malysh, Shutterstock

Lav

 

Poklonite sebi nešto za Dan zaljubljenih. Nije bitno da li će poklona biti od partnera ili ne, ali ugodite sebi. I ne radi se samo o tome da ugodite sebi, već više o tome koliko je važno voleti i ceniti sebe, i to ne samo zato jer ste nešto uradili kako treba, već i bez povoda.

 

Devica

 

Mnogo vaše pažnje je usmereno na oblast emotivnih odnosa. Postoji rizik da izgubite sebe u tome, čineći sve što je više moguće za svog partnera, očekujući povećanje ljubavi sa druge strane. Ali, u stvarnosti pokušavate da zatvorite rupu praznine unutra. Partner vam ovde neće pomoći; morate da radite sami sa sobom.

 

Vaga

 

Nemojte se plašiti da izrazite sebe, budite drugačiji od svih ostalih i izdvajajte se iz gomile, kako izgledom tako i svojim unutrašnjim uverenjima i idejama. Da, zbog toga mogu nastati sukobi, možda nećete biti shvaćeni. Ali, ovde je važno da izaberete šta vam je prioritet, sebe ili mišljenja drugih, što obično samo briše našu ličnost.

 

Škorpija

 

Pratite svoje emocionalno stanje, pokušajte da odvojite svoja osećanja od onoga što drugi emituju. Jednom rečju, ne dozvolite da se iritacija, nezadovoljstvo, bol drugih ljudi presele na vas i pokvare vam raspoloženje. Za vas je razvoj emocionalne inteligencije zlatni rudnik za očuvanje i povećanje vaše energije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Ruslan Malysh, Shutterstock

Strelac

 

Ove nedelje, igrajte bar jednom neku društvenu igru ili neku aplikaciju na svom telefonu; to bi mogle biti zagonetke ako vam se ništa drugo ne sviđa.  Onda pokušajte da spojite trenutke igre sa životom. Razmislite o tome gde detalji iz stvarnog sveta mogu da dodaju uzbuđenje, iščekivanje i odlučnost.

 

Jarac

 

Čitajte o psihosomatici, proučavajte vezu između fizioloških manifestacija bolesti i stanja sa suptilnim slojevima našeg unutrašnjeg sveta ionda razmislite o tome kako se ovo može primeniti u vašem životu, na kojim aspektima vašeg fizičkog stanja možete početi da radite sada.

Vodolija

 

Vreme je da vodite računa o svom zdravlju i uradite bar neki pregled, ako ne i ceo sistematski. Iskoristite ovu šansu dok sunce osvetljava vašu ličnost i daje vam više snage i energije. Možda će sledeće nedelje sve biti malo drugačije.

 

Ribe

 

Trenutak je da preduzmete konkretne korake ka svojim ciljevima i ambicioznim planovima. Fokusirajte se na one ljude koji su već postigli uspeh u vašoj ili drugim oblastima, hranite se energijom i inspiracijom od njih. Univerzum je na vašoj strani, ali vi ne sedite skrštenih ruku, već sami postavite željeni smer kretanja.


wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

 

makonda-tracker