astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 12. do 18. februara: Kome je "voz za zaradu" već otišao, a ko će imati priliku da "zgrne" novac?

0

Saveti astrologa će vam pomoći da uštedite i poboljšate svoje finansije u danima koji su pred nama.

FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: fizkes/Shutterstock

Strelac


Ove nedelje Strelac će moći da izbegne nevolje povezane sa ogromnim odlivom finansija, zahvaljujući jakoj intuiciji. Uticaj planeta za njih neće biti pozitivan, ali Mars neće previše pokvariti planove. Sada je najvažnije da ne otvarate novi posao ili menjate posao. Važno je jednostavno biti aktivan kako vas uspeh ne bi zaobišao, a primamljive ponude ne bi presreli agilniji konkurenti.

 

Jarac

 

Jarčevi će moći da privuku finansijski uspeh ako se fokusiraju i prestanu da rade nekoliko stvari odjednom. Uspeh vezan za posao i novac neće dugo čekati ako pažljivo pratite razvoj događaja i ulažete napore na vreme. Kako se vikend približava, astrolozi predviđaju dobro vreme za novčane transakcije i obostrano korisne poslove sa potencijalnim partnerima, klijentima ili investitorima.

Vodolija


Vodolije će ove nedelje imati sreće. Zahvaljujući podršci zvezda i planeta, moći će da planiraju šoping putovanja, kupuju neophodne stvari, a takođe i sklapaju profitabilne poslove. Moguće je da ćete dobiti primamljive ponude koje ne bi trebalo da odbijete. Astrolozi ponedeljak, sredu i nedelju nazivaju povoljnim danima za rešavanje finansijskih pitanja. Biće manje motivacije zbog Marsa i manje izdržljivosti zbog Venere.

 

Riba


Stručnjaci sa sajta dailihoro.ru preporučuju Ribama da pažljivo prate svoje blagostanje kako im promene raspoloženja ne bi postale izvor problema. Zbog slabosti Marsa, Ribe će možda verovatnije podleći iskušenju da neracionalno troše svoju ušteđevinu. Krajem nedelje možete početi da razvijate nove ideje, ali za to je važno da se fokusirate na određeni cilj i verujete u sebe.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najveće zavodnice Zodijaka

 

makonda-tracker