astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 12. do 18. februara: Kome je "voz za zaradu" već otišao, a ko će imati priliku da "zgrne" novac?

0

Saveti astrologa će vam pomoći da uštedite i poboljšate svoje finansije u danima koji su pred nama.

FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Shutterstock / Mladen Mitrinovic

Finansijski horoskop odražava savete i upozorenja koja će vam pomoći da privučete materijalno blagostanje i da ne ostanete praznih džepova.

 

Ove nedelje počinju dugoročni problemi – slabljenje Marsa prelaskom u Vodoliju u utorak, 13. februara, i slabljenje Venere prelaskom u isti znak 16. u petak. Osim toga, konjunkcija Marsa sa Plutonom u sredu i konjunkcija Venere sa Plutonom u subotu mogu imati izuzetno negativan uticaj na finansijske poslove.

 

Tako se samo ponedeljak može smatrati povoljnim danom za rad i finansijsku aktivnost. Ovo će biti poslednji dan dugog pozitivnog perioda. 

Ovan


Ove nedelje, astrolozi preporučuju Ovnu da smanji trošenje i, ako je moguće, ostavi za neki drugi period finansijske transakcije ili ozbiljna ulaganja. Zvezde i planete će učiniti više štete nego podrške, tako da postoji rizik da svoju ušteđevinu usmerite u pogrešnom pravcu, ili da je potpuno izgubite. Ove nedelje na poslu preporučljivo je raditi lake stvari koje ne izazivaju poteškoće kako biste izbegli nevolje.

 

Bik


Astrolozi preporučuju da Bik bez odlaganja preuzme poslove u vezi sa finansijama. Opipljive energetske poteškoće za Bika će početi ne 13, a rok za rešavanje problema je 16. februar.  Generalno, nedelja će biti uspešna za sticanje dodatnih veština ili znanja koja će vam pomoći da se nosite sa finansijskim poteškoćama u budućnosti. Stečeno znanje će biti iskorišćeno i biće dobar način da se uštedi.

Blizanci


Da, Mars slabi, a Venera to odjekuje, ali Merkur je i dalje jak, tako da za sada neće biti drastičnih i nerešivih problema sa finansijama. Generalno, nedelja od 12. do 18. Blizancima može doneti sreću u finansijskom smislu, posebno ako prestanu da dele svoje planove sa drugima. Vreme je da budete uporni i ne odustajete od svog cilja. Nedelja će biti uspešna ako je posvetite rešavanju samo najvažnijih problema.

 

Rak


Rakovi će imati poteškoća sa motivacijom, jer je za to odgovoran Mars. Ako rešavanje poslovnih i finansijskih pitanja nije prioritet, onda ne bi trebalo da trošite mnogo vremena na to. Možete se fokusirati na svoju porodicu i obratiti pažnju na samorazvoj. Krajem nedelje, Rakovi se mogu pobrinuti za novčana pitanja, uključujući i kupovinu neophodnih stvari.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Lav


Ove nedelje Lavovi će želeti da „uhvate bika za rogove” i postignu uspeh u poslovnom i finansijskom životu, ali je voz već otišao. Morate biti oprezni, jer će zvezde i planete ometati grandiozne poduhvate i smele ideje. Generalno, Lavovi će moći privući materijalno blagostanje u život, ali ne bez problema. Pozitivan stav će im pomoći da se nose sa privremenim poteškoćama i reše postavljene zadatke.

 

Devica


Generalno, ove nedelje Device i dalje mogu aktivno da se bave pitanjima finansija i posla, poslovanja i oglašavanja. Od 12. do 18. važno je zadržati samokontrolu i ne prepustiti se želji da se ušteđevina uloži u sumnjive projekte. Krajem nedelje, počevši od subote, ponovo možete da se bavite rešavanjem gorućih problema i dodatnom zaradom. Istina, biće mnogo manje snage za ovo.

Vage


Ove nedelje Vagi će se možda činiti da stvari ne idu onako kako bi želele. To je zbog činjenice da je došlo vreme za promene. Početkom nedelje važno je preuzeti inicijativu kako ne biste ostali po strani na proslavi života i u budućnosti dobili poklone sudbine. Najuspešniji dan za Vagu, kao i za ostale Znakove, biće ponedeljak. Prvog dana u nedelji možete ići u kupovinu i kupiti potrebnu robu.

 

Škorpija


Škorpije bi od utorka trebalo da odlože pitanja novca. Od 13. februara Mars će oslabiti, pa će postojati rizik da se rastanete sa delom ušteđevine ili postanete žrtva prevarnih radnji. Preostali dani su sasvim pogodni za razumnu potrošnju, uključujući i ažuriranje imidža. Pored toga, Škorpije će sada moći profitabilno da kupuju skupe stvari po veoma povoljnoj ceni. Glavna stvar je da ne žurite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: fizkes/Shutterstock

Strelac


Ove nedelje Strelac će moći da izbegne nevolje povezane sa ogromnim odlivom finansija, zahvaljujući jakoj intuiciji. Uticaj planeta za njih neće biti pozitivan, ali Mars neće previše pokvariti planove. Sada je najvažnije da ne otvarate novi posao ili menjate posao. Važno je jednostavno biti aktivan kako vas uspeh ne bi zaobišao, a primamljive ponude ne bi presreli agilniji konkurenti.

 

Jarac

 

Jarčevi će moći da privuku finansijski uspeh ako se fokusiraju i prestanu da rade nekoliko stvari odjednom. Uspeh vezan za posao i novac neće dugo čekati ako pažljivo pratite razvoj događaja i ulažete napore na vreme. Kako se vikend približava, astrolozi predviđaju dobro vreme za novčane transakcije i obostrano korisne poslove sa potencijalnim partnerima, klijentima ili investitorima.

Vodolija


Vodolije će ove nedelje imati sreće. Zahvaljujući podršci zvezda i planeta, moći će da planiraju šoping putovanja, kupuju neophodne stvari, a takođe i sklapaju profitabilne poslove. Moguće je da ćete dobiti primamljive ponude koje ne bi trebalo da odbijete. Astrolozi ponedeljak, sredu i nedelju nazivaju povoljnim danima za rešavanje finansijskih pitanja. Biće manje motivacije zbog Marsa i manje izdržljivosti zbog Venere.

 

Riba


Stručnjaci sa sajta dailihoro.ru preporučuju Ribama da pažljivo prate svoje blagostanje kako im promene raspoloženja ne bi postale izvor problema. Zbog slabosti Marsa, Ribe će možda verovatnije podleći iskušenju da neracionalno troše svoju ušteđevinu. Krajem nedelje možete početi da razvijate nove ideje, ali za to je važno da se fokusirate na određeni cilj i verujete u sebe.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najveće zavodnice Zodijaka

 

makonda-tracker