astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 12. do 18. februara: Kome je "voz za zaradu" već otišao, a ko će imati priliku da "zgrne" novac?

0

Saveti astrologa će vam pomoći da uštedite i poboljšate svoje finansije u danima koji su pred nama.

FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Lav


Ove nedelje Lavovi će želeti da „uhvate bika za rogove” i postignu uspeh u poslovnom i finansijskom životu, ali je voz već otišao. Morate biti oprezni, jer će zvezde i planete ometati grandiozne poduhvate i smele ideje. Generalno, Lavovi će moći privući materijalno blagostanje u život, ali ne bez problema. Pozitivan stav će im pomoći da se nose sa privremenim poteškoćama i reše postavljene zadatke.

 

Devica


Generalno, ove nedelje Device i dalje mogu aktivno da se bave pitanjima finansija i posla, poslovanja i oglašavanja. Od 12. do 18. važno je zadržati samokontrolu i ne prepustiti se želji da se ušteđevina uloži u sumnjive projekte. Krajem nedelje, počevši od subote, ponovo možete da se bavite rešavanjem gorućih problema i dodatnom zaradom. Istina, biće mnogo manje snage za ovo.

Vage


Ove nedelje Vagi će se možda činiti da stvari ne idu onako kako bi želele. To je zbog činjenice da je došlo vreme za promene. Početkom nedelje važno je preuzeti inicijativu kako ne biste ostali po strani na proslavi života i u budućnosti dobili poklone sudbine. Najuspešniji dan za Vagu, kao i za ostale Znakove, biće ponedeljak. Prvog dana u nedelji možete ići u kupovinu i kupiti potrebnu robu.

 

Škorpija


Škorpije bi od utorka trebalo da odlože pitanja novca. Od 13. februara Mars će oslabiti, pa će postojati rizik da se rastanete sa delom ušteđevine ili postanete žrtva prevarnih radnji. Preostali dani su sasvim pogodni za razumnu potrošnju, uključujući i ažuriranje imidža. Pored toga, Škorpije će sada moći profitabilno da kupuju skupe stvari po veoma povoljnoj ceni. Glavna stvar je da ne žurite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker