zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 5. do 11. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 11. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: EugeneEdge/Shutterstock

Nedelja grandioznog mladog Meseca u Vodoliji 9. februara, u život svakog čoveka kao da dolazi svež prolećni vetar. Čeka nas zaista jedinstvenih 7 dana koji mogu doneti neverovatne događaje; planeta Uran doneće mnoga iznenađenja i otkrića koja niste ni očekivali!

 

Pored toga, mlad mesec će se pojaviti u aspektu sa Čvorom prošlosti, što ukazuje na neke nove realnosti u životu, uz uticaj vaše prošlosti. U suštini, ono što ste ostavili za sobom u 2024. godini će uticati na vas ove nedelje. Na primer, možete se dogovoriti sa kolegama sa prethodnog posla da pokrenete novi projekat, ili će vam bivši ljubavnik možda predložiti novu fazu u vezi.

 

Važna tačka je uticaj Urana ove nedelje, koji nas sve povezuje sa kolektivnom karmom. To znači da nećete morati ni da utičete na svoj život, već se promene same dešavaju.

 

Nedeljni horoskop po danima za svaki znak

 

Ovan

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa prijateljima i ovog dana može doći do susreta ili putovanja u grupi ljudi. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese krizne vesti ili pismo koje će uticati na promene u vašem životu. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, te utiče na temu odnosa sa bračnim partnerom ili šefom.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji vam donosi novi cilj ili san za budućnost. To može biti povezano sa nekom vrstom kapitala ili velikom promenom u životu. Pored toga, možete sebi postaviti cilj da imate operaciju. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti dublju komunikaciju sa nekim poput psihologa. Može doći i do tajnog sastanka sa osobom sa kojom ste u ozbiljnoj emocionalnoj vezi.

 

Bik

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete možda dobiti vesti ili pismo od zvaničnog tela, ili od svog rukovodstva. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, što vam može doneti vesti vezane za promene ugovora o radu ili ponudu za promenu plate.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, te donosi temu putovanja. Važna komunikacija sa nekim parom. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novi cilj ili poziciju u karijeri. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama konjukuje Saturn, što će doneti susret. Sledi ozbiljan dijalog sa jednim od vaših prijatelja.

Blizanci

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da možete ići na putovanje ili učenje. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, a vama može doneti ozbiljan podsticaj u radu. Ili neka vrsta napretka u zdravstvenim pitanjima. Verovatno je važno poznanstvo sa uticajnom osobom. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu intimnih odnosa, kao i finansijskih problema u vašoj porodici. 

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji vam donosi novi cilj. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti važnu komunikaciju sa autoritetom u vašem životu (ocem, dedom, šefom, mužem).

 

Rak

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete razgovarati o porodičnom budžetu, kapitalu i planiranju operacije. Takođe možete nastaviti sa psihološkim savetovanjem. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, koja vam može doneti prepisku intimne prirode, ili poruku o trudnoći. Takođe, možete odlučiti da uložite novac svoje porodice u posao. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu odnosa sa vašim partnerom. Razgovaraćete o nekim dogovorima, možda će vaš partner ovog dana biti veoma emotivan.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novo finansijsko ulaganje, odnosno, novi ciklus u planiranju porodičnog kapitala. Često mlad mesec u ovom sektoru donosi trudnoću ili operaciju. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti obuku ili komunikaciju sa duhovnom osobom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker