ASTROLOGIJA

5 znakova čeka NEVIĐENA SREĆA u narednih 7 dana: Ulazak Merkura u Vodoliju od 5. februara otvara im VRATA USPEHA!

0

Energija je moćna ove nedelje!

5 srećnih znakova zodijaka
5 srećnih znakova zodijaka foto: Natalia_Grabovskaya/Shutterstock

Energija ove nedelje, između 5. i 11. februara 2024. godine doneće neočekivani uspeh i sreću pripadnicima pojedinih horoskopskih znakova. Oni će konačno osetiti šta znači uspeh, ali ne nezasluženo. To je nagrada za sve one dane koje su proveli marljivo radeći i trudneći se da daju svoj maksimum u svemu.

 

Pogledajte kojih 5 horoskopskih znakova će imati najbolji horoskop pod uticajem Merkura koji ulazi u Vodoliju. Među njima su Ribe, Ovan, Škorpija, Vaga i Bik.

 

Ove nedelje kosmičke energije su super-himpirane. Na kraju krajeva, sada imamo pet uzastopnih astroloških tranzita, sa Merkurom u Vodoliji koji počinje maraton 5. februara i mladim Mesecom u Vodoliji koji ga završava 9. februara. 6., Cerera ulazi u Jarca 7. februara, a Vesta ide direktno u Blizanci 8. februara.

 

 

Dakle, ako se vama i ljudima oko vas ove nedelje dese iznenađujuće stvari (i velike i male), da li biste u ovom trenutku zaista trebali biti iznenađeni?

 

Naravno, kineska lunarna nova godina 10. februara će vezati ovu divnu kaskadu energija za one koji slave. Čak i ako to ne učinite, sreća će ipak dodirnuti vaš život. Zato budite spremni za dane pune akcije!


1. Ribe


Najbolji horoskopski znak za rad: Vodolija

 

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Samorefleksija i duhovnost

 

Ribe, steći ćete prijatelje gde god da odete ove nedelje. Na vama je dobra volja univerzuma, pa se nemojte iznenaditi kada vam pomoć bukvalno dođe na prag čak i pre nego što je glasno zatražite! To je jedna od onih natprirodnih nedelja, sigurno.

 

RIBE ĆE OVE NEDELJE IMATI MNOGO SREĆE
RIBE ĆE OVE NEDELJE IMATI MNOGO SREĆE foto: ANTON URICH/Shutterstock

 

Takođe, ako se osećate pozvanim, oslonite se na svoju duhovnu stranu ove nedelje i angažujte se sa onostranim na bilo koji način koji vam odgovara. Bilo da se radi o molitvi, ritualu, razmišljanju ili meditaciji, naći ćete duboke uvide na ovom putu. 

 

2. Ovan

 

Najbolji horoskopski znak za rad: Drugi Ovan

 

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Fokusirana vežba

 

Kraj strepnji je došao! Ove nedelje imate kosmičke sile koje vas podržavaju iza kulisa. Dakle, ko god vam je bio trn u oku toliko dugo će iznenada pronaći svoj put skrenuti od vas.

OVNOVIMA ĆE OVE NEDELJE SVE IĆI OD RUKE
OVNOVIMA ĆE OVE NEDELJE SVE IĆI OD RUKE foto: Shutterstock / Dzhulbee

Pokušajte da se fokusirate na izabrani put i ne razmišljajte se. Ovo će vam pomoći da usmerite svoje blagoslove u oblasti života koje vam najviše znače. Fokusirana vežba definitivno može pomoći u tome, plus može vam pomoći da izgradite svoje strpljenje!

 

3. Škorpija

 

Najbolji horoskopski znak za rad: Ribe

 

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: iskreni razgovori

 

Škorpija, prva polovina nedelje će vam biti mešovita, pri čemu će vam neki dani donositi veliku radost i zadovoljstvo, a drugi izazivati nerviranje i glavobolju. Pokušajte da date sve od sebe i budite blagi prema sebi kada se osećate preopterećeno. Nalazite se na listi najboljih horoskopa jer vas univerzum sada podržava, bez obzira da li to vidite jasno ili ne.

 

ŠKORPIJE ĆE IMATI ODLIČNU NEDELJU PRED SOBOM
ŠKORPIJE ĆE IMATI ODLIČNU NEDELJU PRED SOBOM foto: ANTON URICH/Shutterstock


Zanimljivo je da ćete ove nedelje imati najviše koristi kada otvorite svoje srce i izaberete da budete iskreni sa ljudima koje volite. U stvari, iskreni razgovori sa vašom partnerkom ili simpatijom imaće snažan efekat ove nedelje. Zato koristite ovu moć mudro!

 

4. Vaga

 

Najbolji horoskopski znak za rad: Lav

 

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Organizacija zabave

 

Kosmičke sile navijaju za vaš uspeh upravo sada! Da li osećaš to? Najbolji način da iskoristite ovu energiju je da odaberete sebe i izbegavate obaveze ili društvene obaveze koje opterećuju vaš duh ili oduzimaju vreme brizi o sebi i drugim važnim projektima.

VAGAMA ĆE OVE NEDELJE SVE IĆI OD RUKE
VAGAMA ĆE OVE NEDELJE SVE IĆI OD RUKEfoto: ANTON URICH/Shutterstock

 

Kada odlučite da se bavite drugima, uverite se da vam ti ljudi nešto znače. Improvizovana zabava sa pićem i društvenim igrama može biti prava stvar za okupljanje društva. Takođe možete testirati one ukusne recepte za koktele (ili mocktail) koje ste videli na TikTok-u!


5. Bik

 

Najbolji horoskopski znak za rad: Drugi Bik

 

Najbolja oblast na koju se možete fokusirati: Vaš izbor

 

Bik, univerzum je odlučio da vam ove nedelje preda uzde uz obećanje da se neće mešati. Šta ćeš sa ovim praznim listom? Neki od vas se zbog toga mogu osećati kao da su zalutali, posebno ako u svom životu imate autoritarne ljude koji su pokušali da vam oduzmu moć u prošlosti.

BIKOVI ĆE UŽIVATI U BLAGOSTANJU OVE NEDELJE
BIKOVI ĆE UŽIVATI U BLAGOSTANJU OVE NEDELJE foto: ANTON URICH/Shutterstock


Iskoristite ovo vreme da ojačate svoju slobodnu volju i naučite šta leži u vašem srcu, odvojeno od svih ostalih i njihovih želja. Ono što otkrijete iznenadiće vas i pripremiti za budućnost.

 

Bonus video:

Idu li astrologija i hrišćanstvo zajedno?

 

makonda-tracker