zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 5. do 11. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 11. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: EugeneEdge/Shutterstock

Strelac

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa svojom braćom i sestrama. Ovog dana može doći do sastanka sa rođacima ili poziva jednog od njih. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjuncijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese neverovatno važne vesti ili dokumenta. Na primer, možda ćete saznati da vam je auto pokvaren i vreme je da investirate u njega, ili će vam partner najaviti putovanje ili planove koji će vam umnogome promeniti život.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu odnosa zasnovanih na finansijama. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti nove komunikacije u učenju. Takođe možete otići na novo mesto ili odlučiti da kupite novi automobil. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama je u konjunkciji sa Saturnom, što će doneti ozbiljnu komunikaciju na temu porodičnih dugova ili pitanja nekretnina.

 

Jarac

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati o finansijama i platama. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo doneti veliku promenu za vas sa novcem. Na primer, oni će ozbiljno uložiti u vas. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu odnosa – vi ćete biti ti koji će pokrenuti razgovore o budućnosti vašeg para ili porodice.

 

U petak i subotu, 9-10. februara, u Vodoliji će biti mlad mesec, koji će vam doneti novi finansijski tok ili platu. Na primer, može vam biti rečeno da se finansiranje vaše kompanije menja. Takođe, ovog dana vaše samopouzdanje može uveliko da se promeni. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom, što će doneti putovanje vezano za temu duga – kod rođaka ili nekog učitelja.

 

Vodolija

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati o sebi i, uopšte, bićete uključeni u pripremu nekih važnih dokumenata. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom – ovo je prva konjunkcija planeta u znaku Vodolije, koja vam može doneti globalnu promenu u vašim dokumentima, tituli ili statusu. Na primer, promenićete pasoš ili vozačku dozvolu. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu veze koju krijete od javnosti.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji donosi novi ciklus u vašem životu. Na ovaj dan možete zatrudneti. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama je u konjunkciji sa Saturnom, donoseći razumevanje duga i važnosti finansijske odgovornosti u odnosima.

 

Ribe

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa psihologom, ili će se vaša komunikacija na internetu povećati. Ako imate stalnog partnera, onda se on može udaljiti od vas. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese vesti od partnera koje će u velikoj meri promeniti vaš odnos. Na primer, može početi intimna prepiska.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu odnosa u vašoj grupi prijatelja. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novi događaj o kome nikome nećete ni pričati ;na primer, počećete da radite sa psihologom, ili ćete možda odlučiti da se borite sa viškom kilograma. 

 

U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će vam doneti emotivnu priču koja će biti prilično ozbiljna i duboka. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Precizna vremenska prognoza za februar

 

 

makonda-tracker