zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 5. do 11. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 11. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: EugeneEdge/Shutterstock

Lav

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete biti maksimalno fokusirani na komunikaciju sa bračnim partnerom, kao i sa kolegama. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom; mogli biste da dobijete pismo ili poruku od svog partnera koji će vas u velikoj meri promeniti. Moguće i poznanstvo sa značajnom osobom. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu vašeg zdravlja kao i posla. Verovatno će se na poslu pojaviti tema kancelarijske romanse.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novo partnerstvo ili novi ugovor o radu. U vaš život može doći osoba koja će u velikoj meri promeniti vašu sudbinu. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, što će doneti dan za odmor vaše duše. Ovo može biti odlazak u pozorište, slikanje, ali i neka vrsta komunikacije o porodičnim finansijama.

 

Devica

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete se maksimalno uključiti u svakodnevni rad i komunikaciju u timu. Takođe ćete imati više posla u vezi sa svojim zdravljem i posetom lekaru. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese vesti na poslu. Na primer, može vam se ponuditi nešto u vezi sa vašom radnom aktivnošću, što će u velikoj meri uticati na vašu profesiju. Takođe, može biti važno pismo u vezi sa vašim zdravljem. U vašem životu može se pojaviti uticajna osoba koja će uticati na promene u načinu vašeg života.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući temu ljubavnog tipa. Aktivno ćete razgovarati o ljubavi, kao i o svojoj ličnoj kreativnosti ili deci. U petak i subotu, 9.-10. februara, biće mlad Mesec u Vodoliji, koji će vam doneti novi događaj po pitanju brige o svom zdravlju. Može doći i do promene u radnom timu, kao što je novi kolega. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom, donoseći ozbiljnu diskusiju o vašim vezama i temi duga u njima.

 

Vaga

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete češće komunicirati sa detetom ili predmetom vaše ljubavi. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom; možda ćete imati prepisku sa nekim ko vam se dopada. Takođe, mogu biti važne vesti vezane za dete. Možete saznati o trudnoći ili će vam pisati neko ko je zainteresovan za vas. U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u znak Jarca, gde su Venera i Mars, aspektujući temu odnosa sa nekretninama i dokumentima.

 

U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, koji vam donosi novi ciklus vezan za ljubav u vašem životu. Moguća trudnoća u vašem okruženju. Neke Vage će verovatno imati poznanike ljubavne prirode. U nedelju, 11. februara, Mesec u Ribama se povezuje sa Saturnom, brinete o zdravlju.

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 5. februara, Merkur prelazi u znak Vodolije, što znači da ćete komunicirati o dokumentima za svoj stan i razgovarati o odnosima sa roditeljima. U utorak, 6. februara, Merkur se povezuje sa Plutonom, prvom planetarnom konjunkcijom u Vodoliji, što bi moglo da vam donese veliki dokument vezan za promene u vašem domu. Takođe, možete saznati vesti od svojih roditelja. Neki događaj po pitanju promena vezan za vaš dom ili porodicu.

 

U sredu i četvrtak, 7. i 8. februara, Mesec ulazi u Jarca, gde se nalaze Venera i Mars, aspektujući prepisku i dokumente sa vašim romantičnim partnerom, ili po pitanju dugova. Poziv ili prepiska u vezi sa nekim zvaničnim papirima. U petak i subotu, od 9. do 10. februara, biće mlad mesec u Vodoliji, donoseći vam novi ciklus vezan za mesto gde živite. Možda dajete svoj stan na prodaju, tražite zemljište za kuću ili se selite. Takođe, mogu se desiti promene u porodici – recimo, jedan od roditelja može otići u penziju.

 

U nedelju, 11. februara, Mesec u znaku Riba je u konjunkciji sa Saturnom, donoseći diskusiju o dugovima u vezi sa vašim ljubavnim partnerom. Komunikacija sa nekim starijim od vas koja vam donosi zadovoljstvo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker