ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 5. do 11. februara: Jarčeve čeka "ŠAMAR OTREŽNJENJA", a ko će konačno pronaći PRAVU LJUBAV?

1

Dolazi vreme kada je važno da budete dvostruko pažljivi prema svemu što se dešava oko vas.

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA foto: Shutterstock / New Africa

Pavel Globa je pisac, astrolog i stručnjak za istoriju. Njegove prognoze su uvek pune korisnih informacija, jer on na situaciju gleda iz različitih uglova, deleći sa nama svoje bogato iskustvo i znanje.

 

Prema prognozama ovog ruskog astrologa ova nedelja može biti sudbonosna za mnoge horoskopske znakove. Vreme je da saznate šta tačno treba da uradite da biste sebi ulepšali ovih sedam dana. Neki događaji u našim životima mogu se pokazati kao simbolični. Mnogi od nas su na ivici promene.

Ovan


Glavni neprijatelj uspeha za Ovna sada su nervoza i zabrinutost. Moramo se boriti protiv ovoga. Na poslu je bolje izbjeći greške tako što ćete pokazati skrupuloznu pažnju na detalje. U ljubavi je važno prestati da budete nepopustljivi. Ovnovi koji prestanu da budu sebični moći će da ojačaju odnose ili da pronađu srodnu dušu. Ljudi ovog znaka samo treba da se kontrolišu, tada će život poprimiti svetliju nijansu.

 

Bik


Ove nedelje Bikovi će moći da proteraju negativne misli iz svojih glava. Ostalo im je nešto više od nedelju dana da to urade. Sada je vreme kada možete bezbolno promeniti svoj stav prema nečemu ili nekome. Ovo je glavni savet astrologa na sajtu dailihoro. ru za one koje muče sumnje u bilo šta. Bik bi sada trebalo da pokaže više velikodušnosti, posebno prema onima koji ranije nisu mogli da pomognu.

Blizanci


Blizanci treba da budu pažljivi, pre svega, prema sebi, da na vreme ispunjavaju svoje potrebe, a zatim i potrebe porodice ili značajne osobe, prijatelja. Blizanci takođe treba da ojačaju svoje zdravlje, jer se približava najneprijatnije vreme za ovu oblast. Da ih loše zdravlje ne bi uznemirilo, Blizanci bi trebalo da počnu da se pridržavaju rutine i da se manje umaraju.

 

Rak


Ove nedelje novi počeci će biti dobrodošli za Rakove. Možete pokušati pronaći nove hobije, hobije, upoznati nekoga za buduću vezu ili samo komunikaciju. Takođe možete ići na poslovna putovanja, na odmor i ići u druge gradove ili zemlje. Takođe možete promeniti posao ako se ovaj problem već pojavio. Promena sredine biće najbolje oružje u borbi protiv neizvesnosti i apatije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA foto: Shutterstock / Konstantin Zibert

Lav


Sada je Lavovima važno da svu svoju volju skupe u šaku kako bi postali bolji u svemu - u poslu, u svojim hobijima, u komunikaciji sa ljudima. Važno je naučiti da kritički gledate na sebe i da se ne plašite da prihvatite kritiku drugih. U tako povoljno vreme važno je čuvati se energetskih vampira, jer Lavovi mogu postati laka žrtva za njih. Toksične ličnosti će verovatno pokušati da se drže velikodušnosti i pritiska osećaja krivice.

 

Devica


Za Device je važno da ignorišu arogantne ljude. Ako predstavnici ovog znaka mogu da izaberu pravi tim za rad i okruženje u celini, onda će se šanse za uspeh povećati sa jednostavno visokih na veoma visoke. Device koje znaju da rade u timu moći će da postignu neverovatan uspeh u poslu, karijeri, pa i učenju. Za Device je važno da nauče da cene iskrenost u ljudima, jer od 5. do 11. februara ona vredi zlata.

Vaga


Vage koje očajnički žele da pronađu dečka, devojku ili srodnu dušu, verovatnije će to učiniti nego obično. Venera i Merkur su sada posebno velikodušni, ali uskoro će period velikodušnosti doći kraju. Važno je preuzeti inicijativu bez čekanja na čudo. Veze stvorene sada će najverovatnije trajati izuzetno dugo. Samoća nije najbolja opcija za Vagu u ovom periodu. Komunikacija sa ljudima će ih spasiti od bluza.

 

Škorpija


U takvim periodima Škorpije mogu imati loše snove, ali to ne znači da će biti preteče nečeg lošeg. Na taj način će anksioznost napustiti njihove duše. Planete i Univerzum će pomoći Škorpionima da na određene ljude i događaje iz prošlosti sagledaju iz drugog ugla, donoseći odgovarajuće zaključke. Sada treba da prestanete da popuštate pred provokacijama drugih i počnete da verujete svom srcu, svom šestom čulu. Planiranje stvari za budućnost će ići dobro.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA
HOROSKOP PAVELA GLOBE OD 5. DO 11. FEBRUARA foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Strelac


Strelac treba da bude što bliže drugim ljudima. Ako se slučajno nađete uvučeni u neku vrstu sukoba, bolje je ne zauzimati nijednu stranu. Samac Strelac će imati priliku da pronađe svoju srodnu dušu ili provede kvalitetno vreme sa postojećom voljenom osobom, ojačavajući svoju vezu. Ova nedelja biće vreme otkrića i prijatnih životnih trenutaka koji će dugo ostati u sećanju.

 

Jarac


Narcisoidni i preterano samouvereni Jarčevi, prema astrolozima, mogu propasti u nedelji od 5. do 11. februara. Važno je biti jednostavniji i ne stavljati se iznad drugih, tada će uspeh doći mnogo brže, a već postignuti rezultat će nastaviti da radi u korist Jarčeva. Možete pokušati da realizujete ambiciozne planove, a da ih ne odlažete za kasnije, jer će se astrološka situacija pogoršati.

Vodolija


Vodoliji se može činiti da na putu nema prepreka, a to nije daleko od istine. Ova nedelja bi trebalo da bude „trešnja na torti“ za ljude ovog znaka. Važno je da se ne opustite, da nastavite da se krećete napred, verujući svojoj intuiciji. Možete eksperimentisati sa svojim izgledom, upoznati ljude. Ova nedelja će biti vreme kada možete uspešno da kombinujete ljubav, posao, porodicu i hobije.

 

Riba


Ovo je dobro vreme za Ribe da obavljaju kućne poslove i komuniciraju sa voljenima. Možete se posvetiti popravkama, selidbama, čišćenju, izgradnji. Nove stvari će doći sa novom snagom, ali Ribe treba da ih ponizno sprovode. Uz pravi pristup, biće vremena i za odmor i za zabavu. Samo treba da ga trošite što je manje moguće. Lenjost je glavni neprijatelj uspeha u ovo povoljno vreme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Najveće zavodinice po Zodijaku

 

makonda-tracker