zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 29. januara do 4. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?
Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Merkur, Mars i Venera se kreću kroz znak Jarca, primajući snažnu podršku od Urana i Jupitera u Biku od 29. januara do 4. februara mogući su problemi sa kapitalom, nasledstvom, hipotekom ili kreditom koji su mogli da vas "zaglave# skoro od prošle godine. 

 

Već 27. januara Uran, planeta iznenađenja i prodora, prešao je u direktno kretanje, a već od 29. januara do 4. februara ulazi u svoje puno pravo, omogućavajući vam da brže i teže rešavate finansijske probleme.

 

Nedeljni horoskop po danima za svaki znak

 

Ovan

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici doneće vam komunikaciju sa nekom ženom na poslu. Možda ćete morati da rešite i svakodnevne probleme ili posetite lekara. Roditelj od vas može tražiti pomoć. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, dajući vam inicijativu da uputite važan poziv ili komunicirate sa menadžmentom, vašim ocem ili nekim od autoriteta u vašem životu. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa bivšom ljubavlju, ili sa ljudima sa kojima ste zajedno radili.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju, donoseći vam povećanje senzualne energije. Takođe ćete biti zauzeti sopstvenim prihodima, a možda ćete želeti da sakrijete svoje finansijske poslove od partnera. Često ovaj aspekt donosi intimnu prepisku. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete želju da se izrazite, doći će do povećanja samopoštovanja. Verovatno ćete razmišljati o putovanju.

 

Bik

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti ljubavni sastanak, a možda će doći i do povećanja samopouzdanja. U utorak, 30. januara, Merkur je u konjunkciji sa Marsom, što će doneti kupovinu ili važan dokument ili komunikaciju. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa nekim na poslu, a možda vam ovi ljudi ponude neke zajedničke ideje za budućnost.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju – fokus je na vašem partneru i odnosima sa njim. Možda ulazite u važno vreme za razgovore u vašoj vezi. Partneru će možda biti potrebna vaša emocionalna pomoć i odgovoran odnos prema njegovim osećanjima. Za mnoge Bikove moguć je strastveni sastanak. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca i imaćete želju da vodite računa o velikim porodičnim finansijama, možda ćete razmišljati o kreditu ili hipoteci. Postoji verovatno i osećaj krize koji se oseća na unutrašnjem nivou. Sastanak sa strastvenim partnerom je verovatan.

 

Blizanci

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na porodične stvari i nekretnine. Može doći do manjih problema kod kuće ili sukoba sa nekom bliskom osobom. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučno raspoloženje da sredite poslove porodičnog kapitala, nasledstva, a možda ćete osetiti i da je važno napraviti iskorak u pitanjima vaše lične krize. Komunikacija sa psihologom može doneti rezultate, postaćete svesni neke psihološke barijere koja vas sprečava da napredujete.

U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće moćnu vazdušnu energiju za lični proboj i uzlet, kao i sticanje popularnosti. Takođe ćete imati važnu komunikaciju sa nekim što će povećati vaše samopoštovanje. U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u znak Škorpije; bićete zauzeti ličnim zdravstvenim problemima, a možda ćete morati da pomognete i nekome u timu. Verovatna je poseta lekaru. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca; imaćete želju da razgovarate o svom odnosu sa partnerom, možda ćete vas dvoje biti pozvani na zabavu ili proslavu.

 

Rak

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na odnose sa rođacima. Može doći do malog sukoba sa sestrom ili rodbinom. Ovo je takođe aspekt neprijatnih vesti koje se mogu saznati telefonom ili prepiskom. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučno raspoloženje da sredite odnos sa partnerom. Generalno, vaš partner može biti prilično emotivan i grub. Za slobodne Rakove situacija može značiti sukob u okruženju.

U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće značaj rešavanja finansijskih pitanja u vezi sa nekim porodičnim nekretninama. Verovatno ćete morati da renovirate ili prodate svoj stari dom. U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju i bićete zaokupljeni pitanjima ljubavi i emocionalne vezanosti. Vašem detetu ili voljenoj osobi će možda trebati pomoć. Za privrednike, ovo je aspekt promocije poslovanja. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete želju da posvetite više pažnje svom zdravlju, a otići ćete i na neke velnes tretmane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker