ASTROLOGIJA

Spisak HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka: Uradite ovo i sve u životu će se krenuti NA BOLJE (od 30.1 do 5.2.)

0

Ako imate osećaj da ste se zaglavili u problemima, pogledajte savete koje su za vas spremili astrolozi, ljudi koji znaju da čitaju zvezde 

HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.
HITNI SAVETI ZA PERIOD OD 30.1. DO 5.2.2024.foto: Shutterstock/Andrey Yurlov

U nedelji koja je pred nama mnogi će imati utisak da su ušli u mrak iz kojeg je teško izaći. Astrolozi su tu da donekle pruže podršku i pomognu da se reše problemi ili bar preduprede novi.

 

Evo šta je to što znakovi zodijaka ne bi trebalo da zaborave ove nedelje i što bi moglo da im pomogne da krenu u potpuno drugačijem smeru.

 

Horoskop hitnih saveta za sve predstavnike zodijačkog kruga sastavila je astrološkinja Ana Rusalkina .

 

Ovan


Rad kao sredstvo za život je često neizbežan, ali pokušajte da o njemu razmišljate ne samo na ovaj način, već i da ćete kroz njega koristiti svetu. Možda nekome ulepšate ili učinite nečiji život lakšim i udobnijim.

 

Bik


Dodajte malo lakoće ovoj nedelji. Odagnaj od sebe teške misli, ne davi se u zimskoj melanholiji – od zime je ipak ostalo vrlo malo. Pokušajte da sa osmehom pozdravite sve što dolazi ove nedelje, čak i ako je reč o teškim situacijama. Igrajte se na život.

Blizanci


Vreme je da dodate malo doslednosti i marljivosti. Ne, ne morate da menjate svoju prozračnu prirodu - raznovrsnost i multitasking su vam uvek važni. Neka ove nedelje bude malo manje haosa, ali više strukturisanog prebacivanja između aktivnosti i zadataka.

 

Rak


Odvojite malo više vremena da budete sami ove nedelje. Idealno je dodati meditaciju u svoj raspored. Važno je da mentalno proživite prethodna iskustva - trenutni dan, nedelju, pa čak i godinu. Meditacija može biti dobra prilika za ovo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker