ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Horoskop Pavela Globe od 11. do 17. decembra: Strelčeve čekaju PROBLEMI U VEZI, ko će poželeti da se uvuče u mišju rupu?

1

Uzbudljiva nedelja je pred nama. Pogledajte šta vam zvezde poručuju i pripremite se na iznenađenja.

NEDELJNI HOROSKOP PAVLA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVLA GLOBE foto: Shutterstock / Prostock-studio

Lav


Lavovi, za razliku od Rakova, naprotiv, treba da traže nove ljude. Čak i ako sada ne pronađu svoju srodnu dušu, nova poznanstva će Lavovima poslužiti kao odličan izvor korisnih saveta. Glavna stvar je da ne lažete u svoju korist, inače će efekat biti suprotan. Pre nego što budete aktivni u bilo kojoj od oblasti, bolje je da se oslobodite zavisti i besa. Ova osećanja mogu uništiti vaš život.

 

Devica


Sve što su Device činile u doglednoj prošlosti može biti uzaludno. Ne bi trebalo sada da otežavate svoju situaciju nepotrebnim pokretima i mislima. Morate biti zadovoljni onim što imate. Takođe morate češće razmišljati o svojim najmilijima, inače se Device mogu pogrešiti za sebične ljude. Od 11. do 17. neće biti lako, ali je bolje raditi u korist odnosa, u korist porodice i posla.

Vage


Vage ne bi trebalo dugo da budu same. To im neće pomoći ni na koji način. Fokusiranje na probleme od srede i dalje neće funkcionisati kako treba. S druge strane, samo treba da pređete sredu i četvrtak, pa će onda biti lakše. Vage ne treba da skreću pogled sa činjenica, sa očiglednih stvari. Nema potrebe tražiti zamke tamo gde ih nema.

 

Škorpija


Škorpije mogu da se brinu o sebi i da posvete vreme svom izgledu. To će blagotvorno uticati na njihov uspeh u ljubavi, poslu i poslu. Glavno je da 13. decembra ne počinjete ništa novo. Ovo je najnesrećniji dan u nedelji, a možda i u celom decembru. Nažalost, još uvek ne biste trebali očekivati rast u karijeri. U ljubavi mogu da vas sačekaju nevolje, pa je važno da više vremena posvetite drugoj drugoj osobi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker