astrologija

AFERA, strast, stara ljubav ili KRAH ROMANSE: LJUBAVNI horoskop za 2024. godinu (za svaki znak Zodijaka)

0

Proverite šta čeka vaš horoskopski znak na ljubavnom planu 2024. godine.

Šta vam donosi ljubavni horoskop za svaki znak Zodijaka 2024. godine?
Šta vam donosi ljubavni horoskop za svaki znak Zodijaka 2024. godine?foto: Goinyk Production/Shutterstock

Kakve su astrološke prognoze za 2024. godinu na ljubavnom planu za vaš horoskopski znak? Proverite kakve su vam šanse.

 

Ovan

 

Godina obećava da će biti bogata emocijama. Na proleće će vam trebati više odlučnosti u važnim zajedničkim pitanjima. Na jesen postoje dobre šanse za prelazak na novi nivo u odnosima. Samac Ovan može da upozna svoju srodnu dušu početkom leta.

 

Bik

 

Ne plašite se ozbiljnih namera tokom prestupne godine, posebno ako već duže vreme želite da zasnujete porodicu. Krajem proleća, bivši partneri se mogu pojaviti na horizontu i žele da obnove svoju vezu. Ne donosite odluke na brzinu – naučite da se rukovodite razumom

Blizanci

 

U februaru-martu moguće su poteškoće onima koji su u paru. Sudbina će vas staviti na test poštenja. Ne bi trebalo da krijete informacije od partnera ili donosite odluke bez njega. Samci Blizanci će često izlaziti na sastanke 2024. Radite na svom samopoštovanju i stilu i sve će dobro proći.

 

Rak

 

Preporučuje se početak godine ispravljanjem starih grešaka i loših navika. Nemojte se plašiti da se otvorite svom partneru i pričate o svojim iskustvima. Od sredine leta očekuje se nova veza koja će dodati sjaj i vratiti nekadašnju strast.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker