ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Horoskop Pavela Globe od 11. do 17. decembra: Strelčeve čekaju PROBLEMI U VEZI, ko će poželeti da se uvuče u mišju rupu?

1

Uzbudljiva nedelja je pred nama. Pogledajte šta vam zvezde poručuju i pripremite se na iznenađenja.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Pavel Globa je priznati specijalista u oblasti astrologije sa dugogodišnjim iskustvom. Njegove preporuke pomažu mnogim ljudima da održi stabilnost i postignu uspeh. Vreme je da saznamo kako da se ponašamo od 11. do 17. decembra da ne bi upali u nevolje.

 

Ako jedva čekate da proslavite Novu godinu i da se zasluženo odmorite, onda ćete morati da sačekate još malo. Poznati astrolog vam može pomoći da se brzo rešite probleme.

 

 

Ovan


Ovan prvo treba da analizira sopstvene misli. Iako vi sami stvarate svoju stvarnost, sada ćete imati mnogo dilema i sumnjaćete u sebe. Iako ćete se možda osećati slabo, sada nije vreme za odmor, već vreme da transformišete svoj život na svim frontovima, od ljubavi do posla. Morate da ispunite svoje zadatke i obaveze, kao i da sledite svoja obećanja.

 

Bik


Tokom ovih sedam dana, definitivno ne bi trebalo da imate uzimate odmor i idete na putovanje sa prijateljima ili voljenim osobama. Bik treba da pokuša da se fokusira na posao i samo na posao. Nema potrebe da nikome pričate mnogo nepotrebnih stvari o svom životu, kako ne biste dali povoda ogovaračima za širenje glasina - sreća može da vas napustiti u najnepovoljnijem trenutku ako svi oko vas znaju za vaše poslove.

 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

 

Blizanci


U ponedeljak i utorak možete da radite uobičajeno, ali od srede, zbog retro-Merkura, Blizancima je bolje da ne rade previše, već da uspore i da se odmore. Blizancima će koristiti susreti sa voljenima, ali i samo 11. i 12. decembra. Ostatak vremena je bolje biti u samoći, bolje nego da nekooga uvredite svojom ravnodušnošću.

 

Rak


Sreda je najopasniji dan u nedelji. Utorak će, naprotiv, biti dan snage. Rakovi treba da izbegavaju energično samokritikovanje – treba da misle pozitivno. Nije lako, pogotovo sada. Morate pokušati da ispravite svoje slabosti, a takođe i da prihvatite svoje greške. Nove veze još neće pomoći u poboljšanju vaše finansijske situacije ili pronalaženju ljubavi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker