zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 24. juna: Jarčevi će pronaći novu ljubav, Bikovima će se povećati PLATA

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vam donosi najnoviji nedeljni horoskop?
Šta vam donosi najnoviji nedeljni horoskop?foto: Shutterstock/George Rudy

Vaga


Posao – Isticaćete se u stresnim situacijama, posebno onima koje zahtevaju brzo prilagođavanje, pregovaranje i ubeđivanje. Mogli biste češće da putujete, da budete zaduženi za odnose sa javnošću.

 

Ljubav - Više ćete se držati braka i veza i ulagati trud i energiju da svoju ljubav zaštitite od spoljnih izazova. Moguća je ljubav na prvi pogled ili jaka privlačnost sa nekim sa kim ste imali neodređen odnos. Vezane Vage su bliže svom partneru.

 

Zdravlje – Ne zatvarajte se u kuću. Boravak na svežem vazduhu će vam od velike koristi, ali nemojte šetati tokom najtoplijeg vremena. U odličnom raspoloženju, nedelju ćete provesti baveći se raznim aktivnostima

 

 

Škorpija 


Posao – Neplanirane okolnosti kao što su nesuglasice sa saradnicima, dugo putovanje, spora birokratija, gubljenje važne pošiljke ili blokiran račun kompanije, mogle bi da spreče vaše planove. Organizujte se.

 

Ljubav - Partneru ćete zameriti mnogo toga, ali u isto vreme nećete moći da prihvatite kritike na svoj račun. Škorpije koje su same, ne dozvoljavaju rođacima ili roditeljima da se mešaju u vaše privatne stvari. Ne morate nikome da opravdavate svoj način života.

 

Zdravlje – Osećate nezadovoljstvo i uznemirenost, iako ne znate šta je uzrok ovakvih stanja. Možda ste predugo bili izloženi stresnim situacijama i iscrpili ste rezerve energije. Nije na odmet proveriti krvnu sliku.

 

Pojedini znakovi Zodijaka će osećati umor
Pojedini znakovi Zodijaka će osećati umor foto: Shutterstock/TetianaRUD

 

Strelac


Posao – Vaš način izražavanja misli i osećanja neće biti jasan kolegama. Misliće da im nešto krijete, optužiće vas da ste rasejani ili nedovoljno angažovani.

 

Ljubav - Poželjni ste i popularni u društvu, što će vam doneti mnogo poziva za izlaske i zabave. Slobodni Strelci treba da obrate pažnju na zanimljivu osobu koja će ih osvojiti ne samo atraktivnim izgledom, već i zavidnim intelektualnim sposobnostima.

 

Zdravlje – Uprkos bolesti i malo energije, vedrina i optimizam neće vam dozvoliti da padnete u tužno raspoloženje. Ali pazite na povećanu sklonost virusnim infekcijama, a neki mogu patiti od produženog kašlja.

 

 

Jarac 


Posao – Možda vam se poslovni teret čini prevelikim, ali većina vas će iz krize izaći jači i sposobniji. Suočeni ste sa realnošću, ali istovremeno motivisani za odlučne promene.

 

Ljubav - U jednom trenutku ćete se savršeno razumeti sa partnerom, a u sledećem ćete to žestoko poricati. Prolazeći kroz sukobe i preispitivanje, rešićete neke fundamentalne probleme u odnosu sa partnerom. Samce Jarčeve dočekuje nova ljubavna veza!

 

Zdravlje – Moguće su prolazne glavobolje ili migrene. Provedite što više vremena na svežem vazduhu, ali izbegavajte kretanje po vrućem vremenu. Skloni ste raznim nezgodama, pa se čuvajte povreda i padova.

 

Jarčevi će se zaljubiti
Jarčevi će se zaljubiti foto: Shutterstock/bbernard

 

Vodolija 


Posao – Vaši talenti i sposobnosti će doći do izražaja. Daćete dašak kreativnosti svemu što radite. Poseban pečat će izdvojiti vaše radove i dati im priznanje. Veoma ste kreativni.

 

Ljubav - Iznenadićete partnera sofisticiranim analizama. Uspešno ćete raščistiti svoje odnose, što će se dobro odraziti na vaše raspoloženje. Vikend donosi uspeh u ljubavi, a za neke čak i sudbonosni trenutak - venčanje. Samci će se duboko zaljubiti u nekoga.

 

Zdravlje – Mnoge Vodolije će se osećati iscrpljeno. Da biste malo ojačali svoje živce, jedite više hrane bogate vitaminima B, kao što su mahunarke, žitarice ili meso. Zbog sklonosti virusima, ojačajte imunitet vitaminima.

 

 

Ribe


Posao - Teške obaveze će naterati Ribe na veće žrtve, ali istrajte u svom poslu. Pazite na komunikaciju sa nadređenima i nemojte se ponašati kao da vas nije briga ako neki poslovi nisu dobro obavljeni.

 

Ljubav - Poslovne zavrzlame će uticati na vaš privatni život, pa će svađe oko sitnica postati uobičajene. Kako biste zadržali mir u kući, iskrenim razgovorom objasnite partneru šta vas zaista muči. Izbegavajte flertovanje na poslu – neće se dobro završiti!

 

Zdravlje – Osetićete veliko poboljšanje, pre svega u vidu boljeg raspoloženja i povećanja energije. Sunce u vašem omiljenom znaku Raka biće odgovorno za vašu vitalnost, pa ćete dobro podnositi napore.

 

 

makonda-tracker