od 18. juna

Šta donosi MLAD MESEC u BLIZANCIMA? Neko je na raskrsnici u karijeri, a neko razmišlja o preseljenju (ZA SVAKI ZNAK)

0

Mlad mesec u Blizanci će doneti uzbudljiv period maltene svim znacima Zodijaka.

Mlad Mesec u Blizancima dolazi 18. juna.
Mlad Mesec u Blizancima dolazi 18. juna.foto: Shutterstock/yaalan

Mlad mesec u Blizancima dogodiće se 18. juna u 6:37 ujutru.

 

Biće šarmantan i kreativan, i moli vas da istražite svoja interesovanja.

 

Ukoliko se u poslednje vreme osećate malo koketnije i, verovatno ste pod uticajem sezone Blizanaca, doba godine kada je astrologija usklađena sa našim potrebama da se družimo, komuniciramo i povezujemo sa starim i novim prijateljima.

 

Mlad mesec u Blizancima se će se pridružiti Suncu na nebu formirajući moćni mlad mesec pun potencijala za nove početke, piše Consciousreminder.

 

Međutim, s obzirom da mlad mesec u junu formira skoro tačan kvadrat sa maglovitim Neptunom, osećanja sumnje i nelagodnosti bi se mogla uvući u ono što bi inače moglo biti jasan i razjašnjavajući put napred.

Vaša želja za promenom može da vas inspiriše da smislite nove i kreativne ideje, samo da biste se suočili sa pitanjima od sebe ili drugih o verovatnoći ili potencijalnim zamkama.

 

Kako će mlad mesec uticati na vaš horoskopski znak?

 

  • Ovan


Tokom mladog meseca 2023. godine u vašoj trećoj kući komunikacije, vaš um vrvi od novih ideja, koje će se verovatno poklopiti sa ogromnom količinom obaveštenja i poruka koje se gomilaju na vašem telefonu.

 

Sledite svoju radoznalost. Odgovorite na poziv – možda bukvalno – svog srca i primetite kome ili šta želite da odgovorite. Obratite pažnju na to kuda ide vaš um jer će vas to odvesti na vaš novi put napred.

 

  • Bik


Nešto ste već imali na umu, a mlad Mesec u vašoj drugoj kući prihoda će vas verovatno naterati da se razbacate.

 

Budite otvoreni u pogledu svojih želja. Ne radi se o tome da se sramotite zbog njih, već o tome da shvatite šta želite. Što više dovodite u pitanje svoju motivaciju, to ćete biti bliže otkrivanju onoga što zaista želite. 

 

  • Blizanci


Vaša blistava duhovitost, koja očarava svakoga koga sretnete? Usmerite ga ka upoznavanju najfascinantnije osobe u vašem životu – sebe. Mlad Mesec u vašoj prvoj kući ličnog sebe u junu 2023. godine poziva vas da ostanete radoznali ko ste, šta volite i šta želite da budete.

 

Znajte da niste upoznali sve koje ćete voleti u ovom životu - barem ne još. Priznajte da ni na koji način ne znate sve što se može naučiti u ovom životu. Ne morate da znate sve - nikada niste morali. Sve što treba da uradite je da nastavite da postavljate pitanja i radite posao.

  • Rak


Od vas se traži da slušate sebe - i da verujete onome što vam instinkti govore uprkos bilo kakvim konkurentskim glasovima vašeg unutrašnjeg kritičara. Sa mladim Mesecom u vašoj dvanaestoj kući podsvesti u junu 2023. godine, razmislite o svim načinima na koje možete da budete ljubazniji prema sebi – a time i prema sebi.

 

Kada vaši prijatelji traže vaš savet, to je zbog vaše nežne podrške i otvorenog stava. Oni to rade jer vam je stalo. Ali da li ste takvi kada je reč o vašim sopstvenim uočenim manama i neuspesima?

 

  • Lav

 

Pripremite se za neke uzbudljive nove događaje u vašem društvenom krugu sa ovim mladim mesecom koji osvetljava vašu jedanaestu kuću grupa i mreža.

 

A Lavovi su pozvani da se pridruže. To je takođe vaš kosmički podsetnik da ako postoji jedna stvar na koju možete da računate, to je da je promena neizbežna. Dakle, umesto dajoj se opirete, priklonite se tome.

 

Sada je vreme da postanete i ostanete radoznali o novim mogućnostima koje se mogu pojaviti. Samo zato što ste uvek radili nešto na određeni način ili sa određenom osobom ne znači da ne možete da upoznate novu osobu ili pristup.  A energija sugeriše da ne samo da možete, već i da treba.

 

  • Devica


Devica, na raskrsnici ste u karijeri. Samo još ne shvatate. Sa mladim mesecom u vašoj desetoj kući poziva, od vas se traži da razmislite o svim načinima na koje ste spremni da preduzmete sledeći korak, ali se možda sputavate.

 

To može biti strah od neuspeha ili strah od promene, ali zvezde se sada usklađuju kako bi vam donele nove mogućnosti da uradite više od onoga u čemu uživate. Da uradite više onoga što podstiče vašu kreativnu i radoznalu vatru. Pratite svoje srce i verujte u proces koji će vas sigurno odvesti tamo.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker