zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 24. juna: Jarčevi će pronaći novu ljubav, Bikovima će se povećati PLATA

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Nedeljin horoskop za sve znake Zodijaka
Nedeljin horoskop za sve znake Zodijaka foto: Shutterstock / Anastasiya Ramsha

Blizanci bi u narednoj nedelji mogli da dobiju lepe vesti, posebno finansijske prirode, a Strelci će biti traženi i popularni u društvu, što će im doneti mnogo poziva za izlaske i žurke.

 

 

Ovan 


Posao – Otvaraju vam se nove mogućnosti, zahvaljujući vašoj prilagodljivosti i spremnosti da se promenite. Različite veštine, lakoća izražavanja i komunikacije i nove ideje će obezbediti vaš uspeh.

 

Ljubav - Zalupićete vrata svađama, strahovima i brigama. Primetićete da se partner prema vama odnosi sa više poštovanja i pažnje. Za mlađe nove ljubavi su na pomolu, pa će se naći u željenom zagrljaju. Važno je da izađete i zabavite se što je više moguće.

 

Zdravlje – Nemirni i nervozni, teško ćete se opustiti. Najbolji način za uklanjanje negativne energije je bavljenje nekim borilačkim veštinama i sportom. Od ove nedelje, stariji Ovan će se osećati bolje i biti bliže izlečenju.

 

Ovnovi će imati probleme u vezi
Ovnovi će imati probleme u vezi foto: ČTK / Profimedia

 

Bik 


Posao - Mnogo toga će doći neočekivano, pa će Biku biti veoma bitna prilagodljivost i snalažljivost. Mogućnosti za nova materijalna dobra i povećanje plata su prilično velike, samo treba biti strpljiv.

 

Ljubav - Mogući su prekidi veza i rasipanje energije na veze koje nisu vredne toga. Izlaz iz bračnih problema tražićete u opuštenom flertovanju, samo pazite da ne uradite nešto zbog čega ćete požaliti. Ali ove nedelje ćete rešiti mnoge stvari.

 

Zdravlje - Zbog nepovoljnog uticaja Marsa skloni ste iscrpljenosti, a posebno će vam smetati vremenske promene. Ako boravite na moru, nemojte se izlagati suncu bez dobre zaštite, a ne zaboravite da nosite naočare za sunce i šešir.

 

 

Blizanci 


Posao - Prijatelji vam pomažu, društveni ugled i status se poboljšavaju. Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, mogli biste da primite dobre vesti, posebno finansijske prirode. Bićete vredni i efikasni.

 

Ljubav - Bićete spremni da prekinete vezu koja vas ne zadovoljava. Naći ćete snage da preduzmete taj korak, i moći ćete da ga objasnite drugoj strani na odgovarajući način. Putovanje, vikend u drugom gradu ili poznanstvo preko interneta, Blizancima donose nova poznanstva.

 

Zdravlje - Bolesti će vas podstaći da više vodite računa o sebi, posetite lekara i obavite preglede. Mnogi će se odlučiti da idu na dijetu, zdravije jedu i više vežbaju, svesni da su se u poslednje vreme dosta zanemarili.

 

Blizanci treba da idu na dijetu
Blizanci treba da idu na dijetu foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock

 

Rak 


Posao – Moraćete da preduzmete sve mere predostrožnosti, kako poslovi na kojima radite duže vreme ne bi došli u pitanje. Sukobi sa nadređenima će otežati vašu situaciju, pa nemojte po svaku cenu ulaziti u rasprave.

 

Ljubav - Bićete otvoreni za nova iskustva. Privlačiće vas sve što je novo i zanimljivo. To će Rakovima osigurati slobodne, ako ne nove ljubavne početke, barem zanimljiv i ispunjen društveni život. Ako ste u vezi ili braku, dobro se slažete sa partnerom.

 

Zdravlje - Vaše zdravlje se značajno poboljšalo, imate dovoljno energije da vam pomogne da se nosite sa svim naporima. Jedini problem može biti nesanica i mentalni nemir, pa pokušajte da se opustite ili meditirajte što je više moguće.

 

 

Lav 


Posao - Ostavićete utisak sigurne i odgovorne osobe i uliti poverenje, pa ćete dobiti poslove i ponude koje bi mogle da prevaziđu vaše iskustvo. Mnogo ćete se kretati, a neki će putovati češće.

 

Ljubav - Intenzivno ćete izlaziti i družiti se sa prijateljima, a u takvoj atmosferi upoznaćete zanimljivu osobu, koju ćete odmah poželeti da bolje upoznate. Zauzeti Lavovi, veza sa partnerom će konačno doći na svoje, pa ćete se zajedno uhvatiti u koštac sa problemima iz prošlosti.

 

Zdravlje - Još uvek ste u osetljivom periodu, ali sada ste ojačani pozitivnim uticajem Merkura i Marsa, pa ćete imati više energije. Iz dana u dan osećaćete se sve bolje, ali ne preterujte sa alkoholom i hranom.

 

Rakovi će upoznati nekog novog
Rakovi će upoznati nekog novog foto: kiuikson/Shutterstock

 

Devica


Posao - Komunikacija će vas zamarati, a timski rad će zahtevati odricanja na koja nećete biti spremni. Najviše ćete uživati u poslovima koji vam daju slobodne ruke i samostalno donošenje odluka.

 

Ljubav - Moguće su tajne ljubavi ili nerazumevanja sa partnerom. Najuzbudljivije stvari će se desiti Devicama kroz slučajne susrete. Ako se ne osećate bezbedno ili vam nešto nije jasno, razgovor sa partnerom pomaže da se spreči neželjeni razvoj situacije.

 

Zdravlje - Ulazite u veoma osetljiv period u kome bi vaše zdravlje moglo biti ozbiljno poljuljano. Previše ćete izgoreti na poslu i u međuljudskim odnosima, pa je stres vaš najveći neprijatelj. Vodite računa o osetljivom varenju!

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker