od 17. juna do 4. novembra

Šta donosi RETROGRADNI SATURN? Neko menja odnos sa novcem, a neko se suočava sa krizom identiteta (ZA SVAKI ZNAK)

0

Šta svaki horoskopski znak očekuje tokom perioda retrogradnog Saturna?

Rakovi preispituju svoje sisteme verovanja.
Rakovi preispituju svoje sisteme verovanja.foto: Shutterstock/phM2019

Od 7. marta planeta ograničenja, granica i struktura - Saturn - pliva kroz Ribe, podstičući sve da skinu ružičaste naočare i prigrle istinu, ma koliko ona bila ružna.

 

Ove godine se dešava da će Saturn biti retrogradan prvi put u 30 godina, a njegov tranzit kroz Ribe dramatično će početi da usporava 17. juna.

 

Od tada do 4. novembra, svaki horoskopski znak će uočiti da će Saturnova strogoća omekšati.

 

Iako će ovo obezbediti privremeno olakšanje vašoj kući kojom vladaju Ribe, nedostatak strukture ovde može vam omogućiti da redefinišete svoje nade i želje ili im dozvolite da vam u potpunosti izmaknu kroz prste.

 

Šta svaki hororoskopski znak može da očekuje od retrogradnog Saturna? 

  • Ovan: Vaši podsvesni obrasci će biti preispitani


Ovog meseca, dok Saturn bude retrogradan u vašem 12. polju, bićete pozvani da preispitate sve navike ili tendencije koje vas sputavaju. Ovnovi sebi teško dozvoljavaju da sanjaju više i veće stvari.


Razmislite šta vas je sprečavalo da razmišljate van okvira tokom ove retrogradnosti: da li je to nedostatak vere u sebe ili nedostatak discipline? Poverenje u svoju viziju, čak i ako vam se put čini teškim, prvi je korak ka ostvarenju vaših snova.

 

  • Bik: Vaše obaveze u prijateljstvima će se promeniti

 

Retrogradni Saturn će osloboditi neke od granica i ograničenja koja ste sebi nametnuli. Dok ste poslednjih nekoliko meseci povlačili neke neophodne linije o tome koliko ste spremni da uradite za druge, ova retrogradnost stavlja neka od ovih ograničenja na test.

 

Biće vam teško da odredite i povučete granicu između sebe i drugih. Takođe biste da shvatite da trenutno usavršavate neke od svojih veza kako biste ih učinili zdravijim i usklađenijima sa vašom idealnom vizijom zajednice i druženja.

 

  • Blizanci: Vaša karijera će biti restrukturirana


Saturn će ovog meseca stajati retrogradno u vašoj 10. kući karijere, otvarajući period razmišljanja o tome čime se bavite. Možda preispitujete neke od svojih ciljeva i snova u ovoj oblasti, ili ćete možda u potpunosti promeniti karijeru.

 

Od marta žudite za većom stabilnošću u karijeri i razmišljaćete o tome kako da je postignete tokom ove retrogradnosti. Kako možete da se pozicionirate za uspeh koji ste oduvek želeli? Sada je vreme da zamislite kako bi ovo moglo da izgleda.

  • Rak: Vaši sistemi verovanja će biti testirani

 

Preispitaćete ono u šta verujete, a postali ste ozbiljniji u vezi sa svojim studijama, perspektivama i uverenjima poslednjih meseci, pa ćete uporedo sa retrogradnim Saturnom i pažljivije uočiti gde ste bili previše idealisti u ovoj oblasti.

 

Iako volite da budete otvoreni, važno je da znate tačno gde se nalazite po određenim pitanjima. Dozvolite sebi onoliko vremena koliko vam je potrebno da eksperimentišete sa različitim perspektivama. Ne morate sve da shvatite odmah.

 

  • Lav: Pregledaćete svoje obaveze


Tokom Saturnove retrogradnosti, bićete pozvani da pregledate i revidirate sve sporazume koje ste potpisali, a koji se čine varljivim, zbunjujućim ili nerealnim, posebno ako uključuju zajedničke resurse ili umešanost drugih. 

 

Ako ste se našli u glavi sa dugovima, finansijama ili drugim obavezama, Lavovi, sada je možda vreme da neke od njih pustite. Shvatićete da neki tereti nisu vredni vašeg vremena i truda, i to je u redu. Važno je razumeti kada reći ne.

 

  • Device: Vaši romantični odnosi će biti u fokusu


Saturn će 17. juna biti retrogradan u vašoj sedmoj kući partnerstva, što će vas navesti da preispitate lične granice koje ste uspostavili u svojim vezama. Da li vam trenutno odgovara nivo odgovornosti koji ste preuzeli u ovoj dinamici?

 

Ako ne, razmišljaćete o tome gde želite da povučete liniju. Možda trenutno razmišljate o dugoročnom potencijalu romantične veze, ali možda će biti teško jasno sagledati stvari do 4. novembra.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker