zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 2. do 8. aprila: Ovnovi će uživati u LJUBAVNOJ avanturi, Lavovima će se ukazati prilika za POSAO

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Kome će nedelja pred nama doneti uspeh na poslu?
Kome će nedelja pred nama doneti uspeh na poslu?foto: Shutterstock / GaudiLab

Devica 


Posao: Očekuju vas prijatni kontakti sa nepoznatim ljudima i poseta osobe iz daleka koja vam donosi dobre vesti. Isticaćete se u konkretnim poslovima, gde veliku ulogu imaju izdržljivost i odgovornost.

 

Ljubav: Problemi u braku su rešeni i komunikacija između vas i vašeg partnera je ojačana. Ako imate voljenu osobu koja živi u inostranstvu, uskoro biste mogli da imate sastanak koji će vas obradovati i razbiti neke od vaših sumnji. Od ove nedelje i samci imaju priliku za novu vezu.

 

Zdravlje: Ako imate problema sa sporim metabolizmom, klonite se teške i masne hrane. Ali sa ovom nedeljom, vaše zdravstveno stanje će se vidno poboljšati, pa ćete vežbati i oplemeniti svoju figuru.

 

 

Vaga 
 

Posao:  U poslovnim aktivnostima doći će do izražaja vaša komunikativnost, domišljatost i snalažljivost. I pored mnogih napora, pa čak i prepreka, u datim okolnostima pokazaćete izuzetnu snalažljivost.

 

Ljubav: Mnogo ćete pažnje posvetiti svom partneru. Zajedno ćete izlaziti i mnogo razgovarati, što će vaš odnos podići na viši nivo. Ako ste zaljubljeni u nekoga, nećete biti sigurni u svoja osećanja, mešajući strast i fizičku privlačnost sa ljubavlju.

 

Zdravlje: Još uvek ste u veoma osetljivom periodu, ali još uvek ima poboljšanja. Krajem nedelje počećete da osećate određena poboljšanja, jedino što bi moglo da vam smeta je nesanica i burni snovi. Nešto vas podsvesno muči.

 

Ko će uživati u uspehu ove nedelje, a kome neće sve ići od ruke?
Ko će uživati u uspehu ove nedelje, a kome neće sve ići od ruke?foto: Maria Markevich, Shutterstock

 

Škorpija


Posao: Povećaće se pritisak sredine i teret obaveza. Samo organizacijom možete uvesti red u sadašnji haos. Političari i medijski eksponirani ljudi biće pod lupom okruženja, pa budite oprezni sa svojim izjavama.

 

Ljubav: Uzrok nesuglasica u brakovima i vezama biće ljubomora, koja će pojačati strahove, a samim tim i podstaći borbu za očuvanje pozicije u vezi. Samci će svojim ponašanjem zbuniti pripadnike suprotnog pola i ostaviti utisak neodgovornih osoba.

 

Zdravlje: Skloni ste tužnim mislima i čestim promenama raspoloženja. Držite se dalje od alkohola ili ekstrema u hrani koji će samo povećati vaše mračno raspoloženje. Žene ovog znaka treba da obrate pažnju na ginekološki trakt.

 

 

Strelac
 

Posao: Na radnom mestu treba se čuvati onih koji nisu u stanju da sami sebi pomognu. Preuzimanjem njihovih poslova, od vas se očekuje da pokrijete ili nadoknadite njihovu nesposobnost.

 

Ljubav: Dok će zauzeti uživati u harmoničnom odnosu sa partnerom, slobodni će upoznati nove ljude tokom izlazaka. Bićete traženi u društvu i svojim oštrim humorom zasmejati ljude oko sebe. Neki od vas su možda zaljubljeni na radnom mestu.

 

Zdravlje: Posetite lekara ili stomatologa - dani su pogodni za lečenje, terapiju i preglede. Ako se osećate nervozno, konzumirajte hranu bogatu vlaknima i vitaminima B, kao što su pasulj, žitarice i orasi.

 

Da li ćete se ove nedelje zaljubiti?
Da li ćete se ove nedelje zaljubiti?foto: Shutterstock / EZ-Stock Studio

 

Jarac 

 

Posao: Dobro će vam ići poslovi vezani za inostranstvo, modu, lepotu, umetnost, kao i pisanje izveštaja, projekata ili osmišljavanje promotivnih i reklamnih aktivnosti. Nekima je moguć novi posao.

 

Ljubav: Venera vam je izuzetno naklonjena, pa ako je vaša veza bila puna strasti i svađa, sada dolazi smirenost. Bićete spremni na promene, ustupke, nove ljubavi ili čak brak, a neki davno cenjeni snovi mogli bi da postanu stvarnost.

 

Zdravlje: U odličnoj ste formi, a hronične zdravstvene tegobe koje vam već duže vreme zadaju probleme će potpuno nestati. Planete u Biku biće zaslužne ne samo za vašu veću vitalnost, već i za vaše dobro raspoloženje.

 

 

Vodolija


Posao: Vešto ćete voditi poslovne pregovore i usmeravati situacije u svoju korist. Uspeh vam se smeši u finansijama, trgovini, putovanjima i uslužnim delatnostima. Probleme vam pravi kolega ili mlađa muška osoba na poslu!

 

Ljubav: Ako partner ne pokaže spremnost da se prilagodi vama, vašem dnevnom ritmu, navikama i potrebama, budućnost veze će biti pod ozbiljnom sumnjom. Očekićete mnogo od druge strane, a niste svesni da dajete premalo u vezi.

 

Zdravlje: Premalo kretanja će uzrokovati tromost i nedostatak entuzijazma, pa ako već ne vežbate, bar s vremena na vreme prošetajte. Mogući su problemi sa kožom - obavezno potražite savet dermatologa.

 

Kome se zvezdice smeše ove nedelje?
Kome se zvezdice smeše ove nedelje?foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

 

Ribe 


Posao:  Moguće su inovacije u poslovanju, uvođenje novih tehnologija ili promene u načinu rada. Originalnosti i spretnosti vam neće nedostajati, pa su ovo dani novih dostignuća i malih, ali vrednih pobeda.

 

Ljubav: Nova poznanstva ili putovanja doneće vam mnogo zadovoljstva. Ako se voljena osoba udaljila od vas, znaćete kako da pronađete put do njenog srca. Vešto ćete komunicirati i vešto izražavati svoje misli i osećanja.

 

Zdravlje: Ništa neće moći da poremeti Vašu odličnu psihofizičku ravnotežu. Planete su na vašoj strani, što ćete osetiti po povećanom optimizmu i izdržljivosti. Lepe i sunčane dane iskoristićete za sport i vežbanje.

 

 

makonda-tracker