zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 2. do 8. aprila: Ovnovi će uživati u LJUBAVNOJ avanturi, Lavovima će se ukazati prilika za POSAO

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Maria Markevich/Shutterstock
foto: Maria Markevich/Shutterstock

Rak će se žestoko boriti za svoja prava na poslu i svađati se sa pojedincima. Lav treba da pazi da ne preteruje sa entuzijazmom i prevelikim očekivanjima u ljubavi, dok će se Vaga dobro snaći na svim poljima, piše 24sata.hr.

 

Ovan 


Posao: Konflikti na radnom mestu i neizvesna poslovna budućnost zabrinuće martovske Ovnove. Drugi će lakše naći snagu da se hrabro suoče sa stresom i postignu ono do čega im je duboko stalo.

 

Ljubav: Češće ćete izlaziti i uživati u ljubavnim avanturama. Samci bi mogli da upoznaju osobu koja će ih privući svojim izgledom. Sve će biti u redu dok ne započnete razgovor. Moraćete da joj malo „progledate“ kroz prste jer ćete biti intelektualno superiorni.

 

Zdravlje: Osetićete porast životnog optimizma, više ćete brinuti o sebi i brinuti o sebi. Posetićete kozmetičke i frizerske salone, usudićete se da promenite boju kose i tako prijatno iznenadite sve oko sebe.

 

Bik 


Posao: Podstaknuti uticajem Merkura u vašem znaku, omogućiće vam da se bolje koncentrišete i radite sa manje energije i vremena. Takođe ćete imati razloga da budete srećni na finansijskom planu.

 

Ljubav: Zahvaljujući Veneri u vašem znaku, smiruju se tenzije u bračnom životu. Videćete i razumeti prave razloge koji su doveli do distance između vas i voljene osobe. Samci, osoba koja vas je držala u neizvesnosti pokazaće interesovanje za vas.

 

Zdravlje: Merkur u vašem znaku biće zaslužan za bolje raspoloženje, ali i odličnu koncentraciju. Mentalni umor koji vas je pratio proteklih nedelja više vam neće praviti probleme. Bićete izuzetno društveni i aktivni.

 

Proverite šta vaš horoskopski znak očekuje ove nedelje
Proverite šta vaš horoskopski znak očekuje ove nedeljefoto: Profimedia

 

Blizanci 


Posao: Dobro ćete se snaći u radnim zadacima koji će zahtevati spretnost u pismenoj i usmenoj komunikaciji. Ali planete u Biku će loše uticati na vašu motivaciju, pa ćete se često žaliti na umor.

 

Ljubav: Mnogi će se odlučiti za ili protiv veze, posebno ako su usred površne ljubavi. Shvatićete da morate nešto da promenite. Ako odlučite da počnete iznova, u početku će biti teško, ali ćete ubrzo shvatiti da ste doneli najbolju moguću odluku.

 

Zdravlje: Iako ćete psihički biti u dobroj formi, teško ćete savladati loše raspoloženje. Čuvajte se prehlade i oblačite se prema vremenu. Aktivan društveni život vraća vam optimizam.

 

 

Rak 


Posao: Žestoko ćete se boriti za svoja prava i svađati se sa pojedincima. Iako vam to nije u prirodi, ovog puta ćete biti skloni riziku i naglim rezovima, a pritom mnoge okolnosti okrenuti na svoju stranu.

 

Ljubav: Omiljena Venera inspiriše vaša osećanja, iako ste pomalo skloni preterivanju i snovima. Vaša trenutna ljubavna situacija vam nepogrešivo pokazuje gde ste uspeli, a gde podbacili. Znaćete šta i kako da postupite i osvojite osobu koja vam je zapela za oko.

 

Zdravlje: Polako ali sigurno ulazite u bolji astrološki period. Neki simptomi će vam i dalje "mučiti", ali ćete imati sve više energije, posebno pred kraj nedelje. Vratiće vam se dobro raspoloženje i optimizam.

 

Kome ova nedelja donosi poboljšanje na ljubavnom planu?
Kome ova nedelja donosi poboljšanje na ljubavnom planu?foto: oneinchpunch/Shutterstock

 

Lav 


Posao: Mnogi bi mogli da se osećaju zasićeni postojećim uslovima rada, postanu nezadovoljni međuljudskim odnosima ili raspodelom radnih obaveza. Ali ako ste nezaposleni, moguća je nova poslovna prilika.

 

Ljubav: Izbegavajte svađe i povišene tonove dok razgovarate sa partnerom. Planete u Biku bi mogle da navedu samce na veoma smele poteze - otvoreno ćete pokazati svojoj simpatiji šta osećate prema njoj. Samo pazite da ne preterujete sa entuzijazmom i prevelikim očekivanjima.

 

Zdravlje: Bićete podložni stresu, napetosti i raznim psihosomatskim tegobama. Do sada tegobe neće potrajati, ali treba početi sa kurom multivitamina koji bi vas ojačao i podigao imunitet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker