Da li ste među njima?

Naredni MLAD MESEC uticaće najviše na ova 4 znaka! Jednom će DRASTIČNO promeniti život (od 21. marta)

0

Sutra će se dogoditi prvi mlad mesec ovog proleća. Proverite da li ste među horoskopskim znakovima na koje će najviše uticati.

Prvi mlad mesec ovog proleća doneće velike promene ovim horoskopskim znacima.
Prvi mlad mesec ovog proleća doneće velike promene ovim horoskopskim znacima.foto: Shutterstock/muratart

Prvi mladi mesec ovog proleća nastupa 21. marta u 18:23 i biće u znaku strastvenog i takmičarskog Ovna, naglašavajući našu želju da sledimo svoje instinkte i deluje u skladu sa svojim željama.


Predugo smo se nalazili u pospanoj i plačljivoj energiji sezone Riba, tako da treba da pozdravimo vatreni plamen Ovna.

 

Sada je odlično vreme da postavite cilj i uložite sovje srce i dušu u njega, jer ako je u nešto Ovan siguran, to je pobeda.

 

Uz dodatni numerološki blagoslov ovog mladog meseca koji se dešava tačno u 18:23, ovaj novi mladi mesec će vas sigurno katapultirati do svog cilja.

 

Ako vaše sunce, mesec ili znak u izlasku spadaju pod bilo koji od sledećih znakova zodijaka, predstojeći novi mesec u Ovnu mogao bi da označi značajnu prekretnicu u vašem životu. 

Mlad Mesec će najviše uticati na ove znakove zodijaka:

 

  • Ovan


Ovnovi, priznajte: vi jednostavno volite da vas primećuju.

 

Čak i ako ste stidljiviji i introvertniji Ovan koji više voli da se drži podalje od reflektora, ne možete, a da ne cenite da vas razumeju i cene takvi kakvi jeste!

 

I pošto mlad mesec "gori" u vašoj prvoj kući, bićete na svačijem umu tokom ovog mladog meseca.

 

Pripremite se da vidite nešto potpuno novo kada se pogledate u ogledalo. Uradite nešto što predstavlja način na koji se vaš identitet menja i razvija tokom vremena i iskustva.

 

Možda niste ista osoba kao što ste nekada bili, ali to je dobra stvar, jer znači da ste rizikovali, govorili svoju istinu, zalagali se za nešto u šta verujete i otvorili se životu. I kao rezultat, Ovan, postali ste moćnija i zanimljivija osoba.

 

Ako se u početku osećate preopterećeno, zapamtite da se ovaj mladi mesec ukrštava sa Marsom, vašom vladajućom planetom, povećavajući važnost ovog vremena.

 

  • Rak

 

Ovaj mlad mesec vas pogađa blizu kuće, gde ste najranjiviji. Ovaj mlad mesec, koji pada u vašu četvrtu kuću domaćih i ličnih stvari, osvetljava sve što se dešava iza zatvorenih vrata, daleko od znatiželjnih očiju.

 

A ako nemate mesto u svetu na kojem se osećate bezbedno, zaštićeno i što je najvažnije - dobrodošlo, možda biste želeli da preispitate gde puštate korene!

Mlad mesec koji dolazi 21. marta jednom horoskopskom znaku će potpuno promeniti život.
Mlad mesec koji dolazi 21. marta jednom horoskopskom znaku će potpuno promeniti život.foto: Shutterstock/Alexandr Belous

Ovaj mlad mesec može da vas inspiriše da očistite svoj stan, planirate porodično filmsko veče ili čak da se preselite. Znaćete šta da radite ako slušate svoje srce.

 

Prelep, organizovan i miran dom u koji će se vratiti kada se avantura završi neophodan je da bi se Rak osećao dovoljno udobno da istražuje svet. Zato što vama vlada mesec, za vas je neophodno imati dom u kome se osećate toplo, bezbedno, voljeno i dobrodošlo.

 

  • Vaga

 

Vaga, vaši odnosi se menjaju. Motivisani ste da svoj partnerski odnos unapredite i učinite značajnijim jer ovaj mlad mesec pokreće novo razumevanje davanja i uzimanja!

 

Analizirate istinu o svojoj sedmoj kući ljubavnika, prijateljstava, pa čak i neprijatelja, pokušavajući da shvatite ko su glavni igrači u vašem životu i koje uloge svaki od njih igra.

Takođe pažljivije posmatrate kako doprinosite svojim vezama i koliko moći imate nad njima. Istražite dinamiku koju delite sa drugima jer bi to moglo da dovede do nekih veoma upečatljivih otkrića, posebno o tome sa kim želite da provedete ostatak ovog poglavlja, Vagi.

 

Nemojte se plašiti da proširite svoje vidike, čak i ako to znači da pokvarite nekoliko perja i izazovete percepciju vaše važne druge osobe o vama.

 

  • Jarac

 

Jarčevi, ljudi ne mogu da prestanu da pričaju o vama u poslednje vreme. Na kraju krajeva, ovaj mladi mesec šalje nalet energije pravo u vašu 10. kuću kuću javnog imidža, inspirišući vas da podelite neke vesti koje će vam promeniti život ili poboljšati svoju reputaciju!

 

Trenutno imate mogućnost da dobijete neka značajna priznanja, posebno ako ste voljni da učestvujete na konkursu ili da se odmah prijavite za taj posao. Ne odlažite više!

 

Pošto ovaj mlad mesec daje loptu u vaš sektor karijere, možete se kladiti da vaš naporan rad neće proći nezapaženo. Ne osvrćite se unazad dok se pripremate da se popnete na sledeću stepenicu veoma važne lestvice.

 

Mogli biste da dođete do vrha mnogo brže nego što se očekivalo.  Vi ste Jarac, a kada Jarac nešto zacrta, popeće se na bilo koju planinu da bi stigao do vrha.

 

makonda-tracker