kakve su prognoze?

Mesečna numerologija za APRIL 2023. godine: Obratite pažnju na ove datume - otvorite srce za nova poznanstva

0

Proverite koji datumi će biti najbolji u predstojećem mesecu.

Dva datuma u aprilu će biti najbolji za sve.
Dva datuma u aprilu će biti najbolji za sve.foto: Shutterstock/Halay Alex

April je prema numerolozima jedinstven mesec i u astrološkom smislu očekuje vas nekoliko važnih događaja: pun Mesec 6. aprila i pomračenje Sunca 20. aprila. Savršeno je vreme za početak novih stvari, piše Sensa.

 

Posebno je dobro planirati ih od 1. do 5. aprila - tokom perioda rastućeg meseca potrebno je preduzeti najodlučnije akcije. Trend će se nastaviti do 19. aprila.

 

1. i 8. aprila - Jedinstveni dani, veoma pozitivni i energični, najbolji u celom mesecu. Savet: ne dozvolite da vas zavladaju kompleksi i strahovi, budite energični i svrsishodni.

 

2, 3. i 25. aprila - Vreme čišćenja. Suočite se sa izazovima i petvorite se u našeto pozitivno. Naučite se strpljenju, jer oni ljudi koji vam dolaze u svim manifestacijama su vaši učitelji. Završite svoje lekcije.

4, 5. i 6. aprila - U periodu punog Meseca pažljivo pratite korake i dobro razmislite pre svake odluke.

 

1. – 9. april - Od 1. do 9. aprila posebno je dobro započeti nešto novo, graditi komunikacije. Ni u kom slučaju ne treba manipulisati i zloupotrebljavati svoj društveni položaj – porodicu, posao.

 

9, 18. i 27. aprila - Obratite pažnju na ove datume - u vaš život mogu doći veoma značajni ljudi. Otvorite srce za nova lepa i dobra poznanstva.

 

7. i 25. aprila - Pronađite vremena da se odmorite i opustite. Ne mislite samo na ambicije, već se fokusirajte i na svoje zdravlje.

 

10. i 26. aprila - Ovih dana intuicija će se vrlo dobro pokazati, oseća se kreativni impuls.

 

11. april - Dobro je dovesti stvari u red u kući, u poslu. Za postizanje harmonije, važno je da poboljšate ondose sa porodicom i bliskim ljudima.

Proleće
foto: Shutterstock / Zoom Team

12, 21. i 30. aprila - Ovih dana morate posebno voditi računa o sebi. Uzdržite se od spontanih kupovina kako biste izbegli nepovoljnu finansijsku situaciju. Privrednici takođe moraju da budu oprezniji: važno je da kontrolišete prilive i odlive sredstava.

 

13. i 22. aprila - Budite oprezni u dogovorima i komunikaciji i pažljivo sve čitajte pre nego što nešto potpišete.

 

14. i 23. april - Ovi dani su pogodni za oslobađanje od negativnih stvari iz prošlosti.

 

7 – 19. april - Važan period opadajućeg Meseca. Ovde energiju usmeravamo u drugom pravcu: metodičnom obradom podataka, oslobađanjem od loših informacija, radimo na tome da oslobodimo prostor od svega suvišnog, ostavljajući samo najneophodnije.

 

21. april - sredina maja - Počinje retrogradni Merkur, zato je važno da do ovog perioda obavite sve važne stvari i projekte za ovaj period. Marljivošću

i planiranjem postići ćete odlične rezultate u svojim aktivnostima.

Prema numerologiji u aprilu je važno da se uzdržite od osećanja, spontanih, živopisnih, odvodeći od stvarnosti, onda ćemo biti odlični u realizaciji naših planova. U stvari, ne postoje ograničavajući faktori - samo vaše sposobnosti i ideje. U matrici ima mnogo brojeva "1, 2, 3", a ni jedan broj "7, 8, 9". Ovo sugeriše da možete leteti u svet snova i želja. Skinite ružičaste naočare, inače će vas odvesti na pogrešno mesto.

 

Ako želite da prebacite odgovornost na nekoga, razmislite o tome da je svaka situacija u životu samo lekcija koja je važna za vas. U našoj je moći da ga prođemo dostojanstveno, ne da se žalimo i kukamo, već da ga znanjem i iskustvom zaokružimo.

 

Uzmite sve događaje kao najbolju opciju, analizirajte sve što se dešava u vašem životu. Nemojte misliti da nešto ne zavisi od vas - kada jednom dobijete iskustvo, prođite kroz njega na dostojan način.

 

Generalno, april će biti aktivan mesec za realizaciju novih ideja, planova i želja. Važno je samo da svoju energiju usmerite na stvaranje, a ne na trošenje.

 

makonda-tracker