astro

Posle 15 godina je došlo do velike promene na nebu: Evo šta mlad mesec u Ovnu donosi svim horoskopskim znakovima

0

Ova dešavanja na nebu svima nam obećavaju dosta promena u životu. 

Dešavanja na nebu nam svima donose uzbudljiv period
Dešavanja na nebu nam svima donose uzbudljiv periodfoto: Shutterstock/Tom Wang

Pluton nakon 15 godina završava svoje putovanje kroz Jarca, a Mlad mesec ulazi u Ovna, što nam svima donosi velike promene kad je horoskop u pitanju. Pogledajte i koje.

 

Ovan

 

Ovnovi - slobodno poželite želju! Ovaj mlad mesec sjajno utiče na vas i dešava se na vašoj kardinalnoj teritoriji. Zvuči kao kliše, ali sada je trenutak da sanjate velike snove i da ih ispunite. Mars u Blizancima će vam dati veću moć komunikacije, a Pluton u Jarcu će vam pomoći da steknete autoritet.

 

Bik
 

Pomirite sa tim da ćete svoj stari identitet morati da ostavite iza sebe. Sunce i Mesec udružće će snage za ratnike poput vas i to omogućava izlečenje od nekih boljki koje ste imali. Mars će vam pomoći da budete finansijski stabilni, a dobra stvar je i što vaš nebeski vladar Venera sada prolazi kroz vaš znak. Došlo je vreme da potpuno pokrenete.

 

Blizanci


Oslobodite se stvari koje se ne poklapaju sa vašim budućim ciljevima i snovima. Na to vam ukazuje i kraj Plutonovog 15-godišnjeg putovanja kroz znak Jarca i vašu osmu kuću koji će se desiti 24. marta, kada se varaća na Mlad mesec. Takođe, sa Venerom koja sedi pored Svernog čvora u Biku, bićete ohrabreni da akcenat stavite na sopstvene vrednosti.

 


Rak
 

Na neki način ćete ponovo otkriti svoje želje i krenuti u pravcu ispunjavanja istih. Nije ni čudo, pošto se nakon 15 godina završava putovanje Plutona kroz Jarca. Sva ova dešavanja na nebu ukazuju na to da postoji veliki zamah kad su vaša karijera i javni nastupi u pitanju.

 

Lav

 

Vaša budućnost je svetla i to bukvalno možete osetiti u celom telu. Ovaj Mlad mesec vam donosi inspiraciju i pogodne trenutke za dosta toga.A to što njegov vladar Mars prolazi korz vašu 11. kuću budućih vizija znači da ćete verovatno imati neke nedoumice kada su vaša verovanja, prijatelji i ideali u pitanju.

 

Devica


Vaš pristup prema intimnosti i zajedničkim ulaganjima je pod svetlošću ovog Mladog meseca. Imajte na umu, važno i šta se sve desilo u vašoj petoj kući ljubavi, strasti i zadovoljstva od kada je Pluton ušao u Jarca davne 2008. godine. Venera u spoju sa Severnim čvorom u Biku vam donosi stabilnost.

 

 

makonda-tracker