zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 26. marta do 1. aprila: Bikovi izlaze iz jedne, ulaze u drugu vezu, Blizanci ostvaruju veliki san

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Koji znak će ove nedelje dobiti priliku da se ponovo zaljubi?
Koji znak će ove nedelje dobiti priliku da se ponovo zaljubi?foto: Shutterstock / Victoria Chudinova

Vaga 


Posao - Nalazite se u periodu kada će naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti biti izuzetno važni. Ako ste javna ličnost, mogli biste biti izloženi kritikama koje će se pojaviti u novinama, medijima.

 

Ljubav - Ako ste slobodni, ova nedelja će obeležiti pozitivnu prekretnicu u upoznavanju osobe koja će vam u potpunosti odgovarati. Ta osoba će svojim izgledom ostaviti snažan utisak na vas. Simpatije će biti obostrane, a razvoj događaja brz i gotovo neočekivan.

 

Zdravlje – Septembarske Vage će najviše osetiti nepovoljno dejstvo Marsa – vodite računa o bubrezima, bešici i glavi, koji su
vaše osetljive tačke. Druge Vage će se fokusirati na svoj izgled i posećivati kozmetičare i frizere.

 

Najbolji dan: 1. april

 

Najgori dan: 28. mart

 

 

Škorpija 


Posao - Postoje određene promene, na primer preseljenje u druge prostorije i slično, pa sve do većih koje bi mogle da vas upute u novom pravcu. Važno je da se prilagodite i da ne dolazite u sukob sa vlastima.

 

Ljubav - Ako ste nedavno raskinuli, suočićete se sa posledicama tog čina. Možda shvatite da ste pogrešili i poželeli biste da vratite vreme unazad. Podrška Marsa od 26. marta donosi dah novih promena, pa nije isključeno da se krene sa novom osobom.

 

Zdravlje – Ništa neće moći da naškodi izvanrednom psihofizičkom stanju Škorpije. Odgovaraće vam aktivan životni stil, dok će vam lenjost biti samo loše. Počećete intenzivnije da vežbate i hodate.

 

Najbolji dan: 29. mart

 

Najgori dan: 1. april

 

Koji znak će ove nedelje imati priliku da sretne zanimljivu osobu?
Koji znak će ove nedelje imati priliku da sretne zanimljivu osobu?foto: Shutterstock / Ann Haritonenko

 

Strelac


Posao - Radni dani će biti prilično dugi i uključivaće kontakte, komunikaciju, putovanja, pružanje intelektualnih usluga i eventualno obuku novih kadrova. Od vas će se tražiti informacije, saveti i pomoć.

 

Ljubav - Poslovni događaji će vam oduzeti dosta vremena, a često će večernji izlasci i društveni život biti vezani za posao. Tako bi radna scena mogla biti poprište novih poznanstava, simpatija i potencijalne ljubavi. Ako ste u braku, moguće su svađe!

 

Zdravlje - Poslovni problemi i loši međuljudski odnosi remete Strelčevu mentalnu ravnotežu. Pravilna ishrana i više sna će vam vratiti izgubljenu energiju. Od 26. marta osećaćete se bolje, a najviše rođeni u novembru.

 

Najbolji dan: 31. mart

 

Najgori dan: 26. mart

 

 

Jarac


Posao - Ne oslanjajte se na mišljenja kolega, koji će vas nervirati zbog svoje površnosti i neodgovornosti. Moraćete češće da ispravljate tuđe greške, obavljate zadatke koji vam po mnogo čemu ne odgovaraju.

 

Ljubav - Emocionalna sreća kojom zračite delovaće kao magnet na suprotni pol. Tako da se može desiti da vam se pored nove simpatije dopadne još neko. Oni koji su u braku uspešno će rešiti porodične probleme ili nesporazume u komunikaciji sa partnerom.

 

Zdravlje – Nepovoljan uticaj Marsa od 3/26. to bi moglo uzdrmati vaš imunitet. Ovome će biti najskloniji rođeni u decembru, koji treba da budu zaštićeni od povreda, padova i virusa. Jarčevi rođeni u januaru će se osećati odlično!

 

Najbolji dan: 30. mart

 

Najgori dan: 28. mart

 

Koji znak će ove nedelje napradovati na polju posla?
Koji znak će ove nedelje napradovati na polju posla?foto: Shutterstock / Mariia Boiko

 

Vodolija 


Posao - Vreme je dobro za donošenje odluka, ulazak u nove poslove i slične velike promene. Nećete imati problema sa obavljanjem čak i najdosadnijih i najbanalnijih zadataka. Vaša zarada je bolja.

 

Ljubav - Nedelja označava pravu renesansu ljubavi i porodičnih odnosa, pa uživajte bez rezerve. Neki od vas će pored ljubavi spojiti i poslovna interesovanja sa partnerom, pa su moguća zajednička ulaganja ili ulazak u nove poslove koji će vas još više zbližiti.

 

Zdravlje - Zdravstveni problemi Vodolije biće usko povezani sa emocionalnim nezadovoljstvom. Utehu ćete bezuspešno tražiti u hrani i piću, što će opterećivati ionako osetljivo varenje. Čuvajte se povreda nogu i padova!

 

Najbolji dan: 27. mart

 

Najgori dan: 31. mart

 

 

Ribe

 

Posao - Sve vam ide dobro. Moguće su sve opcije, od napredovanja na trenutnom radnom mestu, nagrade za dosadašnje zalaganje u vidu promocije, do potpune promene Vašeg sadašnjeg poslovnog imidža.

 

Ljubav - Planete će omogućiti Ribama da uz malo truda pronađu rešenja za probleme i dogovore se sa partnerom. Budite inicijator razgovora i pomirenja. Njihova simpatija će držati samce podalje neko vreme. Budite strpljivi, shvatićete.

 

Zdravlje – Ići ćete u korak sa svojim izgledom. Sa zadovoljstvom ćete potrošiti novac na razne kozmetičke tretmane i preparate koji će vam pomoći da sačuvate mladalački izgled. Vaše zdravlje će se poboljšati od 26.3. bićete veoma dobro, a manje ćete biti izloženi stresu.

 

Najbolji dan: 28. mart

 

Najgori dan: 26. mart

 

 

makonda-tracker